- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Locuri de muncă la Kaufland în 2024. Ce salarii și beneficii oferă lanțul de supermarketuri în România

21 Jan, 22:39 • Adrian Popovici
Atunci când vorbim despre Kaufland, cel mai mare angajator din România, trebuie subliniat faptul că locurile de muncă pe care acesta le oferă nu se rezumă doar la posturile din magazine. Această companie recrutează atât profesioniști, cât și tineri aflați la început de drum.
Locuri de muncă la Kaufland în 2024. Ce salarii și beneficii oferă lanțul de supermarketuri în România

Atunci când vorbim despre Kaufland, cel mai mare angajator din România, trebuie subliniat faptul că locurile de muncă pe care acesta le oferă nu se rezumă doar la posturile din magazine. Pentru a susţine munca celor care asigură activitatea continuă a celor cele peste 160 de magazine este nevoie şi de o echipă ce să ofere suportul logistic necesar pentru ca activitatea să se desfășoare în condiții optime.

„Suntem o companie dinamică, puternică și corectă. O echipă formată din peste 17.000 de oameni se străduiește zilnic să devină mai bună în ceea ce face.  Dacă și tu ești la fel ca noi, o persoană implicată și pasionată, te invităm să te alături unei echipe construite ca o familie. Fie că ești student sau ai deja experiență, la noi vei găsi locul de muncă pe care ți-l dorești. Pregătit(ă) să îl descoperi?”, le transmite Kaufland celor aflați în căutarea unui loc de muncă.

După cum află de pe site-ul Kaufland, lanțul de supermarketuri se află în căutarea de profesioniști, dar și a tinerilor aflați la început de drum și care vor să-și construiască o carieră într-o astfel de companie sau care, pur și simplu, vor să-și înceapă viața de adult.

Locuri de muncă pentru începători la Kaufland

„Suntem mereu în căutare de tineri talentați și dornici să afle mai multe despre compania noastră. La noi vei putea găsi o serie de programe prin care te poți dezvolta și de care merită să profiți. Află care sunt și în ce constă procesul de aplicare pentru fiecare dintre ele”, le transmite Kaufland tinerilor.

Pentru cei aflați la început de drum, lanțul de supermarketuri le oferă trei programe din care pot alege:

Kaufland Trainee Program, dedicat tinerilor care și-au terminat studiile universitare. Acesta se desfășoară pe durata a 12 luni și la final oferă posibilitatea de a te alătura unuia dintre departamentele companiei.

Kaufland Talent Program, pentru tinerii care vorbesc limba engleză sau germană și care, astfel vor fi pregătiți să se alăture primului nivel de management al companiei. Cei care se înscriu au posibilitatea de a lucra la proiectele lor în departamentele de care sunt interesați.

Kaufland Internship Experience. Prin acest program lanțul de supermarketuri își dorește să atragă studenții cu rezultatele cele mai bune și care își doresc să descopere ce carieră li s-ar potrivi într-un stagiu pe perioada verii.

Kaufland
Kaufland

Te-ar putea interesa și: Decizia Lidl și Kaufland cu privire la stațiile de încărcare auto! Kaufland a investit 2,6 milioane de euro!

Locuri de muncă pentru profesioniști la Kaufland

„Vrei să te dezvolți profesional sau te afli în căutarea unor noi provocări? În cadrul companiei noastre avem o ofertă profesională interesantă, specifică unei companii internaţionale de succes. La noi poți găsi, printre altele, chiar şi profesii pe care nu te aştepţi să le întâlnești în industria comerțului cu amănuntul”, scrie lanțul de supermarketuri pe site-ul său.

Cei care vor să se angajeze la Kaufland trebuie să știe că această companie face angajări în următoarele poziții și domenii:

  • Vânzări;
  • Financiar Administrativ;
  • Logistică și Imobiliare;
  • Achiziții și Procurări;
  • Management

Ce salarii și beneficii oferă Kaufland?

Salariile oferite de acest supermarket variază în funcție de locație, precum și de responsabilitățile și pregătirea pe care fiecare post în parte le solicită. Cu toate acestea, după cum transmite România TV, Remunerația unui fără experiență se ridică la de 3300 de lei brut. Aceasta ar ocupa funcția de lucrător comercial și i s-ar adăuga la salariu un sistem de bonusuri.

În plus, pe lângă salariu, Kaufland își atrage noii angajați și prin bonusuri precum:

  • Contract de muncă pe durată nedeterminată cu un salariu ce pornește de la suma de 3.100 lei brut (pentru un program de lucru full-time);
  • Bonuri de masă, bonusuri operative variabile și creșteri salariale anuale;
  • 22 de zile lucrătoare de concediu la semnarea contractului, zile care vor crește în funcție de vechimea în cadrul companiei;
  • Oferte speciale și o gamă largă de servicii suplimentare, cum ar fi Bookster, 7Card etc;
  • Posibilitatea de a beneficia de asigurare de sănătate voluntară;
  • Formare profesională și cunoașterea structurilor și proceselor noastre, precum și oportunități individuale de dezvoltare personală și profesională. Ca în orice alt domeniu, răsplata vine pe măsura muncii, astfel încât și angajații Kaufland au o serie de responsabilități:
  • Realizează și întrețin curățenia atât pe suprafața spațiului de vânzare, cât și in spațiile sociale, auxiliare și birouri;
  • Sunt responsabili de curățenia în zona parcării și a spațiului de plasare a cărucioarelor pentru cumpărături, asigurând disponibilitatea acestora pentru clienți;
  • Se asigură de buna funcționare a cărucioarelor pentru cumpărături și comunică managerului eventualele probleme identificate;
  • Utilizează materialele, substanțele și echipamentele destinate activității de curățenie conform specificațiilor.

Te-ar putea interesa și: Kaufland oferă programe și joburi pentru tineri. Care sunt condițiile impuse de hipermarket