- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Lovitură istorică pentru Ion Țiriac! A pierdut o afacere de proporții

29 Jan, 19:15 • Bumbeneci Diana
Ion Țiriac a pierdut o afacere colosală. Ce detalii ies la iveală abia acum.
Lovitură istorică pentru Ion Țiriac! A pierdut o afacere de proporții

Situație complet neașteptată pentru Ion Ţiriac! Magnatul a ratat o afacere importantă, anunță bugetul.ro

Nu toate afacerile lui Țiriac sunt de succes

Potrivit sursei citate, o serie de detalii incredibile din interior ies la iveală abia acum. Unul dintre cei mai bogați români ar fi avut planuri mari, însă i-au fost brusc stricate.

Ion Ţiriac este al doilea cel mai bogat român, conform presei de specialitate. Averea acestuia este de circa 1,5 miliarde de dolari.

Ai mai putea citi și: Meteo 23 ianuarie – 20 februarie. Se schimbă vremea radical! ANM anunță ce temperaturi vor fi și când va ninge

Ion Țiriac
Ion Țiriac

Ei bine, nu toate afacerile pe care Ion Ţiriac le are în plan sunt și de succes. Magnatul ar fi avut în plan să construiască un patinoar în complexul sportiv Dinamo. A fost însă blocat brusc, deși nu se aștepta la asta.

Se pare că Țiriac a aflat şi de ce oamenii de la CS Dinamo l-au blocat. Chiar președintele clubului sportiv, Ionuț Popa a venit cu precizări importante.

Oficialul a explicat în acest context că a purtat discuții importante cu miliardarul. Din cauza faptului că s-a amânat construcția noului stadion s-a ajuns și la tergiversarea lucrărilor pentru un patinoar în Ștefan cel Mare.

A fost o discuție cu domnul Țiriac acum un an și jumătate referitor la construcția unui patinoar. A venit și un specialist din Harghita și ne-a făcut o propunere de patinoar. Un proiect similar dezvoltat în zona lor, acolo.

Dar m-am gândit că ar fi incorect față de suporteri și față de Dinamo să dăm drumul unui proiect în fața stadionului. Aș vrea să focusez toți oamenii și toate nevoile clubului către stadion. Începea un alt proiect și nu văd de ce să o facem înaintea stadionului.

Vreau că prioritate să fie doar stadionul. Stăm și așteptăm de la grupul care a câștigat licitația… costul mă interesează, nu proiectarea. Proiectarea îți dă un preț aproximativ”, a spus Ionuț Popa, conform playsport.ro, susține sursa citată.

Suporteriu Dinamo se vor putea bucura de mari investiții. Dinamo va avea parte de o arenă nouă, multifuncțională, de care vor beneficia atât fotbaliștii, cât și ceilalți atleți, totul în viitorul apropiat. Vechea arenă ar urma să fie demolată chiar în acest an. Ulterior, cel mai probabil în 2026, va fi inaugurat noul stadion. În acest moment, se pun la punct ultimele detalii din proiect.

Citește și: Moșii de iarnă 2023. Când pică sărbătoarea și ce trebuie să faci pentru sufletele celor morți

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult