- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Lovitură pentru români, în plin sezon estival. O renumită agenție de turism confirmă falimentul

20 Jul, 18:56 • Bumbeneci Diana
O mare agenţie de turism îşi anunţă falimentul. Ce se va întâmpla cu românii care au apelat la serviciile companiei.
Lovitură pentru români, în plin sezon estival. O renumită agenție de turism confirmă falimentul

O agenție de turism și-a anunțat falimentul în plin sezon estival. Clienții din România se plâng pe rețelele de socializare că nu au fost anunțați despre nici o procedură, anunță Antena3.

Faliment pentru o renumită agenție de turism

Românii care și-au rezervat vacanțe pentru următoarea perioadă prin agenția de turism Kusadasi ar putea să rămână acasă. Compania a cerut falimentul pe data de 14 iulie 2023, iar prima instanță de judecată va avea loc pe data de 26 iulie.

agenție de turismfoto sugestiv
agenție de turism foto sugestiv

Turiștii sunt cei care se plâng pe rețelele de socializare că nu au fost anunțați despre nici o procedură de faliment. Aceștia spun că în Turcia, reprezentanții acestei firme nu mai au ghizi, iar turiștii sunt lăsați pe cont propriu.

În același timp, în anii precedenți, compania cerea taxe suplimentare de la turiști, anulau diferite curse, iar acum au cerut această procedură de faliment.

Ai mai putea citi și: Ministerul Sănătății face anunțul momentului. Schimbare majoră legată de produsele din tutun încălzit și a celor cu aromă

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult