- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Mai există și minuni! Lucrările pe lotul 4 al Autostrăzii A7 Buzău – Focșani avansează în ritm alert

31 Oct, 23:48 • Gabriela Andreescu
Asocierea SA&PE Construct SRL – Spedition UMB SRL – Tehnostrade SRL a adus deja primele utilaje la Focșani, pe drumul spre Crângul Petrești, pe data de 28 septembrie. Pe data de 4 octombrie, avansul echipelor lui Umbrărescu era considerabil iar o fimare recentă de la baza de operațiuni UMB arată o disciplină aproape „nemțească”, scrie presa locală
Mai există și minuni! Lucrările pe lotul 4 al Autostrăzii A7 Buzău – Focșani avansează în ritm alert

Constructorul băcăuan Dorinel Umbrărescu face din nou furori pe internet, chiar și când firmele sale nu lucrează. Imaginile filmate în acest weekend pe sectorul Buzău – Focșani arată disciplina care se regăsește pe șantierele „regelui asfaltului”, scrie Ziarul de Bacău.

Filmarea efectuată în acest weekend surprinde baza de operațiuni a constructorului băcăuan, care se află într-o ordine desăvârșită. Utilajele sunt ordonate că la carte și nici numărul lor nu a fost trecut cu vederea de cei care au urmărit clipul.

In imagini apar 3 excavatoare cu cupă, 2 gredere, 2 excavatoare mici, 2 împingătoare, 3 cilindri compactori și nu mai puțin de 22 de camioane.

O fimare recentă de la baza de operațiuni UMB pentru autostrada Buzău - Focșani arată o disciplină aproape „nemțească”
O fimare recentă de la baza de operațiuni UMB pentru autostrada Buzău – Focșani arată o disciplină aproape „nemțească”

Contractele pentru execuția loturilor 1 și 4 din Autostrada Buzău – Focșani (82,44 km) au fost semnate pe 6 septembrie cu UMB.

Tot firmele lui Umbrărescu au câștigat și loturile 2 și 3, însă acestea au fost contestate de firma turcească Tefken.

Dacă vor fi respinse contestațiile, Umbrărescu va realiza întreg tronsonul dintre Buzău și Focșani, termenul de finalizare fiind sub 2 ani de zile, mai scrie sursa citată.

Citește și: După 8 ani de așteptare a fost turnată ultima porțiune de asfalt de pe A10! La jumătatea lui noiembrie autostrada Sebeș-Turda ar putea fi deschisă traficului

Cu mai mult de 15 ani experiență în domeniul jurnalismului și o pasiune pentru tot ce înseamnă actualități, știri, și tot ce se întâmplă relevant atât în țară, cât și pe plan extern. ... citește mai mult