- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Mai multe locuri de muncă pentru români! Se deschide o nouă fabrică în acest sat din țara noastră

18 Feb, 16:13 • Fundeanu Madalina
Se deschide o fabrică în România, care va oferi noi locuri de muncă. Fondatorul unui brand cu produse 100% românești îşi va tripla capacitatea de producție.
Mai multe locuri de muncă pentru români! Se deschide o nouă fabrică în acest sat din țara noastră

O nouă fabrică se va deschide într-un sat din România și va oferi noi locuri de muncă. Fondatorul unui brand cu produse 100% românești îşi va tripla capacitatea de producție, scrie Antena 3 CNN.

Se deschide o fabrică în România, care va oferi noi locuri de muncă

Răzvan Rusu, fondator al Răzvan Idicel, o afacere de familie specializată în producția de zacuscă și dulceață, anunță planurile ambițioase pentru extinderea businessului său.

După un deceniu de succes în satul Idicel-Pădure din județul Mureș, Rusu se pregătește să deschidă o nouă fabrică în același sat, cu o investiție estimată la 1,2 milioane de euro.

Răzvan Idicel începe lucrările pentru noua fabrică și va tripla capacitatea de producție.

Sub brandul Răzvan Idicel, fabrica produce în prezent aproximativ 370.000 de borcane de zacuscă și dulceață anual. Cu toate acestea, fondatorul își propune să își mărească capacitatea de producție și să atingă pragul de un milion de borcane pe an.

Răzvan Rusu nu este doar un antreprenor iscusit, ci și un om care se dedică satului său. Lansarea noii fabrici în Idicel-Pădure nu numai că va spori producția și va genera noi oportunități de angajare pentru comunitate, dar va consolida și tradiția afacerii de familie în regiune.

Citește și: Gigantul francez Rossmann deschide prima fabrică în România şi anunţă angajări. Câte locuri sunt disponibile

Noua fabrică Răzvan Idicel
Noua fabrică Răzvan Idicel

Acestă extindere vine în contextul unei creșteri constante a cererii pentru produsele Răzvan Idicel. 2023 a reprezentat un an de dezvoltare importantă pentru Răzvan Idicel, înregistrând o creștere de 70%, până la o cifră de afaceri de 1,5 milioane euro.

Fondatorul Răzvan Idicel a povestit pentru revistaprogresiv.ro cum arată planurile pentru 2024.

„Anul trecut a fost unul de consolidare, fără lansări de produse noi, însă planificăm o expansiune a portofoliului nostru, incluzând dulcețuri și ciocolată.

Vom introduce dulcețuri de sezon în ediții limitate și vom dezvolta o gamă de bomboane de ciocolată, completând astfel portofoliul nostru.

Această strategie va fi susținută de canalul nostru de vânzare directă, care ne permite să răspundem rapid și eficient preferințelor consumatorilor”, a spus fondatorul Răzvan Idicel, scrie sursa citată.

„Proiectul noii fabrici a început cu doi ani în urmă, iar acum suntem pregătiți să demarăm construcția.

Aceasta va include un spațiu pentru producția de zacuscă și dulceață la parter, și manufactura de ciocolată la etaj. Planificăm să începem lucrările în martie-aprilie, cu scopul de a finaliza în septembrie-octombrie.

Noua fabrică va tripla capacitatea noastră de producție, atingând 1 milion de borcane anual, ceea ce ne va permite să satisfacem cererea crescută și să ne extindem portofoliul”, a mai spus el.

Vezi și: Taxe pe zahărul din prăjituri. Inspectorii ANAF vor verifica atent reţetele