- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Marcel Ciolacu anunță o nouă premieră în sectorul feroviar din România. „E un plan foarte clar, atât pe termen scurt, cât și mediu”

27 Jul, 11:34 • Bumbeneci Diana
Marcel Ciolacu anunță o nouă premieră pentru CFR. Planul Național Privind Implementarea Sistemului European de Management al Traficului Feroviar va lua amploare în România.
Marcel Ciolacu anunță o nouă premieră în sectorul feroviar din România. „E un plan foarte clar, atât pe termen scurt, cât și mediu”

Înainte de debutul ședinței de Guvern, Marcel Ciolacu a făcut primele declarații cu privire la principalele proiecte care vor fi aprobate astăzi de Executivul condus de liderul PSD. Unul dintre punctele arzătoare de pe ordinea de zi este Planul Național Privind Implementarea Sistemului European de Management al Traficului Feroviar.

Ce prevede noul plan din sectorul feroviar

Premierul României, Marcel Ciolacu, a anunțat aprobarea unei hotărâri de guvern, prin care căile ferate române urmează un proces de modernizare.

Ai mai putea citi și: CFR anunță întârzieri și de 376 minute. Vremea rea face ravagii în România

CFR Infrastructură feroviară
CFR Infrastructură feroviară

„Aprobăm Hotărârea de Guvern și Programul național de acțiune privind implementarea sistemului european de management al traficului feroviar. Este o premieră. Avem acum un plan detaliat pentru echiparea liniilor de cale ferată noi, reînnoite și modernizate. Este esențial să creștem viteza comercială, să scădem timpii de parcurs, să mărim, de fapt, siguranța și capacitatea sectoarelor de cale ferată modernizate.

Repet, este o premieră, având un plan foarte clar atât pe termen scurt, cât și pe un termen mediu. De asemenea, vom discuta despre pagubele produse de furtunile din ultimele zile, astfel încât să avem o analiză clară și să putem interveni, ca de fiecare dată, într-un timp util. Mulțumesc mult presei!” a transmis Marcel Ciolacu înaintea ședinței de Guvern., a spus Ciolacu, în ședința de Guvern.

Mai poți citi și: LIVE. Marcel Ciolacu anunță oficial măsurile pentru România! Ce urmează să se întâmple în sănătate și cu veniturile românilor. Se anunță premiere în România

 

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult