- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Marius Budăi, mesaj pentru toți pensionarii din România. „Am considerat extrem de important ca măcar atât să mai facem în plus pentru seniorii acestei țări”

11 Apr, 15:37 • Bumbeneci Diana
Ministrul Muncii, Marius Budăi a ieșit public cu noi declarații legate de veniturile seniorilor din România. Oficialul aduce vești bune pentru pensionari, chiar înainte de sărbătorile dedicate Învierii Domnului.
Marius Budăi, mesaj pentru toți pensionarii din România. „Am considerat extrem de important ca măcar atât să mai facem în plus pentru seniorii acestei țări”

Marius Budăi are vești bune pentru pensionari. Oficialul anunță că toți românii vor primi pensiile mult mai devreme pentru a putea să se bucure de sprijinul financiar pe timpul sărbătorilor Pascale.

Marius Budăi anunță că toți pensionarii primesc banii azi

Acum câteva zile, Marius Budăi a promis că toți românii vor primi atât pensiile, cât și voucherele mai devreme.

„Voucherele pentru alimente vor intra şi ele săptămâna aceasta, la începutul săptămânii. De asemenea, pensiile care sunt încasate prin factorul poştal vor fi plătite până în data de 11 aprilie. Calendarul era între 3 şi 15 ale lunii, ţinând cont că Paştele este în data de 16 aprilie, am considerat necesar să comprimăm puţin şi să plătim cât mai repede. Am primit mesaje de la seniorii României care ne-au spus că încă de ieri le-au intrat banii pe card”, a spus Marius Budăi.

Te-ar mai putea interesa: Cât vor plăti românii, începând de azi, pentru asigurarea RCA. Prețurile Asirom, Groupama, Axeria, Omiasig și Allianz Țiriac

Marius Budăi
Marius Budăi

Este sărbătoarea aceasta a Paștelui și am considerat extrem de important ca măcar atât să mai facem în plus pentru seniorii acestei țări.

Până în data de 11 aprilie, vrem ca și ceilalți seniori care încasează pensiile cu factorul poștal să aibă banii acasă, pentru a-și putea procura cele necesare, atât cât poate permite situația în această perioadă în România.

Bineînțeles, și vouchere de alimente vor fi, de asemenea, livrate către cetățeni.

Acele carduri vor fi încărcat cu bani până în data de 13 aprilie, am avut discuții cu domnul ministru Boloș”, a spus ministrul Muncii, Marius Budăi, luni, la Antena 3 CNN.

Tot pe acest subiect: Veste nouă pentru șoferi. CEC Bank va vinde polițe RCA în asociere cu Poșta Română

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult