- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Veste nouă pentru șoferi. CEC Bank va vinde polițe RCA în asociere cu Poșta Română

28 Mar, 20:20 • Bumbeneci Diana
CEC Bank și Poșta Română au găsit soluția salvatoare în scandalul RCA. Instituțiile vor vinde polițe, printr-o nouă asociere.
Veste nouă pentru șoferi. CEC Bank va vinde polițe RCA în asociere cu Poșta Română

CEC Bank va vinde polițe RCA, în asociere cu Poșta Română. Acesta este planul Executivului condus de Nicolae Ciucă pentru ca statul să intre pe piața asigurărilor auto, anunță Antena3.

CEC Bank și Poșta Română se unesc într-un nou proiect

CEC Bank va vinde polițe RCA, în asociere cu Poșta Română, potrivit sursei citate. Instituția bancară va intra pe piața asigurărilor auto până în luna mai a acestui an. Mai mult, se pare că deja există un demers legat de CEC Bank, prin intermediul căruia statul român să poată intra pe piaţa asigurărilor auto, spunea, săptămâna trecută, purtătorul de cuvânt al Executivului, Dan Cărbunaru.

RCA oferit de CEC
RCA oferit de CEC

Vezi și: Euroins primește o nouă sancțiune record! ASF a amendat compania cu peste 300.000 de lei

„Guvernul României este gata să vină în sprijinul celor afectați de ce se întâmplă pe piața asigurărilor auto, pe piața RCA.”, declarase Cărbunaru, pe 22 martie.

În prezent, surse din Executivul condus de Nicolae Ciucă declară că CEC Bank va intra pe piața polițelor RCA, cel mai probabil în asociere cu Poșta Română, pentru că ar fi mai ușor din punct de vedere logistic. Se pare că guvernanți își doresc ca statul să intre pe piața RCA până în luna mai. De altfel, se pare că CEC va prelua în primă fază 3-4% din clienții din piața asigurărilor auto, potrivit acelorași surse.

Ai mai putea citi: Adio drumuri la poliție! Începând de azi, cazierul poate fi obținut online. Iată cum

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult