- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Marketurile din România au mari surprize pentru români. Se dau vouchere cu valori de până la 10.000 de lei

06 Mar, 12:37 • Bumbeneci Diana
Luna martie este plină de surprize pentru români, iar supermarket-urile din țară pregătesc oferte de neratat, inclusiv vouchere în valoare de mii de lei.
Marketurile din România au mari surprize pentru români. Se dau vouchere cu valori de până la 10.000 de lei

În spiritul celebrării lunii femeilor, supermarket-urile oferă beneficii pentru toți clienții, iar cei mai norocoși ar putea primi vouchere cu valori de până la 10.000 de lei.

Marketurile din România au mari surprize pentru români

Un exemplu este Auchan, care lansează o competiție în magazinele lor, oferind posibilitatea de a câștiga vouchere de cumpărături în valoare de 10.000 de lei, 5.000 de lei sau unul dintre cele 5 vouchere de cumpărături de 1.000 de lei fiecare. Pentru a participa, clienții trebuie să facă cumpărături în anumite magazine Auchan și să utilizeze cardul de fidelitate MyCLUB Auchan, în perioada 28 februarie – 7 mai 2024.

Kaufland România nu este mai prejos, demarând o campanie online în care clienții au șansa de a câștiga vouchere în valoare de 500 de lei. Participanții trebuie doar să trimită rețeta lor preferată pe site-ul oficial al Kauflandului, împreună cu povestea rețetei și motivele pentru care este importantă pentru ei.

Vezi și: Vechime în muncă la pensie 2024. Anunț pentru românii care nu lucrează cu 8 ore

Ce este și cum funcționează neuromarketingul
Ce este și cum funcționează neuromarketingul

Kaufland te răsplătește cu un voucher de cumpărături în valoare de 500 de lei.

„Rețete transmise din generație în generație sunt adevărate comori ale țării noastre și trebuie duse mai departe cu mândrie. Iar din pasiune pentru acestea, te invităm să te înscrii la noul nostru concurs.

Tot ce trebuie să faci este să ne trimiți rețeta preferată din caietul bunicii, mamei sau chiar a ta, rețetă transmisă din generație în generație. Spune-ne povestea acesteia și ai șansa de a câștiga un voucher de cumpărături în Kaufland în valoare de 500 de lei. Înscrie-te la concurs aici: www.kaufland.ro/gateste”, este anunțul făcut de către cei de la Kaufland România.

Voucher de 500 dei la LIDL, în parteneriat cu emisiunea „Românii au talent”

Tot ce trebuie să faceți este să intrați pe pagina de concurs și să descoperiți cele șase perechi de cartonașe RAT în timpul alocat. Astfel intrați automat în cursa pentru premii.

Concursul se derulează în perioada 9 februarie – 31 mai 2024.

Se adresează tuturor vizitatorilor site-ului www.concurslidl.protv.ro care îndeplinesc cumulativ următoarele condiții:

  • au împlinit vârsta de 18 ani la data începerii concursului
  • au domiciliul pe teritoriul României sau sunt rezidenți în România
    acceptă ca numele scris pe platforma de concurs să poată fi făcut public și utilizat conform Regulamentului.

În joc sunt puse 15 vouchere de cumpărături la Lidl, fiecare în valoare de 500 de lei. Voucherele de cumpărături sunt valabile un an de la data primirii lor.

Ai mai putea citi: Schimbări bruște de vreme. ANM a emis prognoza meteo pentru 6-10 martie

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult