- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Schimbări bruște de vreme. ANM a emis prognoza meteo pentru 6-10 martie

06 Mar, 08:28 • Bumbeneci Diana
Meteorologii de la Administrația Națională de Meteorologie au actualizat prognoza meteo pentru următoarele zile. Iată cum va fi vremea în România.
Schimbări bruște de vreme. ANM a emis prognoza meteo pentru 6-10 martie

Conform ANM, miercuri, în România, valorile termice vor scădea în toată țara, dar mai semnificativ în nord-est. Temperaturile maxime se vor situa între 5 și 16 grade, iar cele minime între -1 și 6 grade. Cerul va avea înnorări, iar aria ploilor se va extinde, astfel că acestea se vor semnala pe parcursul zilei mai ales în jumătatea nord-vestică a teritoriului, apoi cu precădere în sud, centru și est. Seara și noaptea în Moldova, Transilvania și zonele deluroase din sud vor fi precipitații mixte, iar la munte treptat vor predomina ninsorile. Cantitățile de apă vor depăși pe alocuri 20 l/mp. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în centru, sud și la munte (viteze în general de 40…55 km/h). Dimineața și noaptea, pe alocuri va fi ceață.

Meteo București

Cerul va avea temporar înnorări, iar probabilitatea de ploaie va crește spre sfârșitul intervalului. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări noaptea (viteze de 30…40 km/h). Temperatura maximă, peste media caracteristică datei, va fi în jur de 11 grade, iar cea minimă de 2…3 grade.

Meteo joi, în țară

Vremea va continua să se răcească și va fi în general închisă. Va ploua în vestul, sudul și centrul țării și pe alocuri în rest. La munte va ninge, iar în zonele deluroase și pe arii restrânse în Transilvania și Moldova vor fi precipitații mixte. Pe areale mici se vor acumula cantitați de peste 15 l/mp. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, în sud, centru, nord-vest și extremitatea de sud-est. Temperaturile maxime se vor încadra între 1 și 10 grade, iar cele minime între -5 și 4 grade. Pe suprafețe mici vor fi condiții de ceață.

Meteo București

Vremea se va răci și va fi în general închisă. Temporar va ploua, cu o probabilitate mai mare pe parcursul zilei. Vântul va sufla moderat, cu intensificări mai ales în prima parte a intervalului. Temperatura maximă va fi de 5…6 grade, iar cea minimă în jur de 1 grad.

Vezi și: Vechime în muncă la pensie 2024. Anunț pentru românii care nu lucrează cu 8 ore

meteo
meteo

Meteo vineri, în țară

Valorile termice, în special cele diurne, se vor situa în jurul celor specifice datei. Cerul va avea temporar înnorări. Pe arii restrânse la munte va ninge, cu o probabilitate mai mare în Carpații Occidentali și Meridionali, iar în vestul și sudul țării, la începutul intervalului, cu totul izolat, vor fi posibile precipitații slabe, predominant sub formă de ploaie. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în sud-est. Temperaturile maxime se vor încadra între 2 și 9 grade, iar cele minime între -6 și 1 grad, ușor mai scăzute în depresiuni, spre -8 grade. Izolat vor fi condiții de ceață.

Meteo București

Valorile termice vor crește ușor și se vor situa în jurul celor specifice datei. Cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 8…9 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 1 grad.

Meteo sâmbătă, în România

Valorile termice vor fi în creștere și se vor situa ușor peste normele climatologice specifice datei în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 5 și 12 grade, iar cele minime între -6 și 4 grade, mai scăzute în depresiuni. Pe suprafețe mici vor fi condiții de ceață.

Meteo București

Valorile termice diurne vor crește și se vor situa ușor peste cele normale la această dată. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi în jur de 11 grade, iar cea minimă de -2…1 grad.

Estimări meteo duminică, luni, marți:

Valorile termice vor continua să crească și se vor situa peste mediile multianuale specifice datei. Probabilitatea pentru precipitații va fi ridicată. În București, valorile termice vor continua să crească și se vor situa peste mediile multianuale specifice datei. Probabilitatea de ploaie va fi mai ridicată din a doua zi a intervalului.

Citește și: ISR 2024. Ce este ajutorul social care aduce mai mulți bani pentru români

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult