- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Mașini, aur și pietre prețioase confiscate, scoase la licitație de ANAF. Un Mercedes pornește de la 772 de euro iar o Skoda Octavia de la 1500 euro

14 Nov, 22:50 • Gabriela Andreescu
ANAF anunță organizarea mai multor licitații în luna noiembrie, conform unor anunțuri postate pe pagina oficială a instituției. Obiectele supuse licitațiilor sunt variate, de la case, mașini până la bijuterii de aur și pietre prețioase.
Mașini, aur și pietre prețioase confiscate, scoase la licitație de ANAF. Un Mercedes pornește de la 772 de euro iar o Skoda Octavia de la 1500 euro

Mai multe autoturisme sunt scoase la vânzare de ANAF, unele la prețuri foarte mici, prin intermediul licitațiilor organizate în toată țara, informeaza ziare.com.Iată lista autoturismelor scoase la licitație de ANAF: 

Instituția scoate la licitație un Citroen Berlingo N1 model 1,9 D culoare alb, caroserie: Furgon, 3 uși, 2 locuri, an fabricație: 2001. Prețul de pornire al licitației este de 5.495 lei. Licitația are loc pe 25 noiembrie în orașul Cugir.

Autoturism marca Mercedes-Benz culoare Albastru, Caroserie: Berlină, 5 locuri, An fabricație: 2002, Combustibil: Diesel, Putere: 125 KW, Capacitate cilindrică: 2685 CMC. Prețul de pornire al licitației este de 3.861 lei. Licitația are loc pe 25 noiembrie în orașul Cugir.

Mașini, aur și pietre prețioase confiscate, scoase la licitație de ANAF
Mașini, aur și pietre prețioase confiscate, scoase la licitație de ANAF

Autoturism marca Skoda model Octavia, Caroserie: COMBI, An fabricație: 2003. Prețul de pornire al licitației este de 7.562 lei. Licitația are loc pe 7 decembrie în orașul Aiud

Volkswagen model TRANSPORTER 2.5 TDI, An fabricație: 2003, Prețul de pornire al licitației este de 16.296 lei. Licitația are loc pe 7 decembrie în orașul Aiud, potrivit ziarulunirea.ro.

Volkswagen LT 35, culoare Alb, An fabricație: 2000, Combustibil: Diesel. Prețul de pornire al licitației este de 15.622 lei. Licitația are loc pe 7 decembrie în orașul Aiud.

Chevrolet Aveo, an fabricație: 2011, Culoare: ALB, Combustibil: Diesel, EURO 2. Prețul de pornire al licitației este de 5.234 lei. Licitația are loc pe 23 noiembrie în orașul Aiud.

Autoturism marca Opel Vectra. Este avariată și nu este în stare de funcționare

ROMAN model 19215APF14, An fabricație: 1989. Prețul de pornire al licitației este de 9.342 lei. Licitația are loc pe 22 noiembrie în orașul Câmpeni.

Pe lângă autoturismele menționate, ANAF organizează, în perioada imediat următoare, licitaţii publice pentru vânzarea de obiecte din metale şi/sau pietre preţioase. Prețul cumulat de pornire a licitaţiilor este de aproape două milioane de lei, a anunţat instituţia.

Pentru licitaţiile care se vor organiza în Bucureşti, la sediul ANAF, în data de 23 noiembrie 2022, preţul total de pornire a licitaţiilor pentru 34 de gropuri care cuprind obiecte din aur, argint şi pietre preţioase este de peste 1,5 milioane de lei.

Citește și: ANAF pregătește un sistem de tip Big Brother ca să-i prindă pe cei care nu plătesc taxele în timp real. Se uită și la postările de pe rețelele de socializare și poate chiar să prezică fraudele.

Tags:
Cu mai mult de 15 ani experiență în domeniul jurnalismului și o pasiune pentru tot ce înseamnă actualități, știri, și tot ce se întâmplă relevant atât în țară, cât și pe plan extern. ... citește mai mult