- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Meteo 11 septembrie. ANM anunță cum va fi vremea în prima zi de școală

10 Sep, 10:37 • Bumbeneci Diana
Prognoza meteo ANM pentru 11 septembrie. Cum va fi vremea în prima zi de şcoală, în România.
Meteo 11 septembrie. ANM anunță cum va fi vremea în prima zi de școală

Prognoza meteo ANM a fost actualizată. Cum va fi vremea în prima zi de şcoală. Directorul Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), Elena Mateescu, a explicat la ce temperaturi să ne așteptăm.

Prognoza meteo ANM pentru 11 septembrie

Prognoza meteo ANM. Este o vară a extremelor meteorologice pe continentul european, inclusiv în țara noastră.

Este a treia vară cea mai caldă din istoria măsurătorilor meteorologice în România, iar în Europa este posibil să fie cea mai caldă vară din istorie, a spus directorul ANM.

Meteo
Meteo

Te poate interesa și: Ministrul Energiei face anunțul momentului în România cu privire la facturile românilor. „vrem să menținem sistemul cât mai stabil”

„Urmează o lună septembrie deosebit de caldă, așa cum a și debutat cu valori de 33-34 de grade în primele zile. Cu siguranţă şi acest sfârșit de săptămână și chiar luni, prima zi de școală, va fi caracterizată din punct de vedere meteorologic printr-o vreme caldă, frumoasă, pentru că valorile de temperaturi la scara întregii țări se vor situa peste 25 de grade”, a spus Elena Mateescu, director ANM, la Antena 3 CNN.

Miercuri este posibil să ne apropiem de 34 de grade în partea de vest și sud a țării, ne apropiem de pragul unei zile de caniculă, dar din punct de vedere al regimului de precipitații este în continuare un deficit”, a adăugat ea.

Ai mai putea citi azi și: Ora de iarnă 2023. Când dăm ceasurile înapoi

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult