- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Meteo 2-7 mai 2024. Vânt și ploi în cea mai mare parte a țării

02 May, 08:18 • Bumbeneci Diana
Meteorologii de la Administrația Națională de Meteorologie au actualizat prognoza meteo. Iată cum va fi vremea în România.
Meteo 2-7 mai 2024. Vânt și ploi în cea mai mare parte a țării

Conform meteorologilor de la ANM, joi, în țară, valorile de temperatură se vor situa în jurul mediilor multianuale. Cerul va avea înnorări temporare și vor fi averse posibil însoțite de descărcări electrice local în Banat și Oltenia și pe arii restrânse în Muntenia și Dobrogea. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în sudul Banatului și pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între 16 și 26 de grade, iar minimele în general între 3 și 13 grade.

Meteo București

Cerul va fi temporar noros, iar probabilitatea pentru averse slabe va fi în creștere după-amiaza și seara. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă, ușor mai coborâtă decât mediile multianuale, va fi de 19…20 de grade, iar cea minimă va fi de 9…12 grade.

Meteo vineri, în țară

Valorile de temperatură se vor menține în jurul mediilor multianuale. Cerul va avea înnorări temporare și vor fi averse, posibil însoțite de descărcări electrice în Banat, Oltenia, local în Muntenia, pe arii restrânse în Dobrogea și izolat în rest. În regiunile sud-vestice, pe spații mici, vor fi posibile cantități de apă mai însemnate. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte și în sud-est. Temperaturile maxime se vor încadra între 15 și 26 de grade, iar cele minime între 6 și 13 grade.

BUCUREȘTI
Valorile termice vor fi apropiate de normele perioadei. Cerul va fi temporar noros, iar spre seară și noaptea vor fi averse și posibil descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul a 21 de grade, iar cea minimă va fi de 9…11 grade.

Meteo sâmbătă, în țară

Vremea va fi în general instabilă. Cerul va avea înnorări temporar accentuate și, mai ales după-amiaza și seara, local în vestul, sud-vestul și sudul țării și izolat în rest vor fi averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare pe parcursul zilei în sud-estul țării. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 17 și 24 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 2 și 13 grade.

meteo
meteo

Meteo București

Valorile termice se vor situa în jurul celor specifice perioadei. Cerul va avea înnorări și, după orele amiezii, temporar va ploua slab. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă va fi de 20…21 de grade, iar minima de 8…11 grade.

Meteo duminică, în țară

Vremea se va menține în general instabilă. Cerul va avea înnorări temporar accentuate după-amiaza și seara, când vor fi averse și descărcări electrice în jumătatea de vest a țării. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 15 și 24 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 4 și 14 grade.

Meteo București

Valorile termice se vor situa în continuare în jurul normelor specifice perioadei. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul a 22 de grade, iar cea minimă va fi de 8…11 grade.

Meteo luni, marți și miercuri/estimări generale:

Valorile termice se vor situa în general ușor peste mediile multianuale specifice perioadei. Probabilitatea pentru ploi va fi în creștere îndeosebi în jumătatea de nord a țării. În București: valorile de temperatură se vor situa ușor peste mediile multianuale specifice perioadei, iar probabilitatea pentru ploi va fi redusă.

Vezi și: Avertisment sumbru cu privire la falimentul personal al românilor! Mircea Coșea: „E o distrugere clară și precisă a clasei mijlocii!”

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult