- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Meteo 31 octombrie – 2 noiembrie. ANM anunță unde va fi cel mai cald în România. Se întorc ploile în teritoriu

30 Oct, 14:57 • Bumbeneci Diana
Administrația Națională de Meteorologie anunță o nouă prognoză. Iată cum va fi vremea la noapte, dar și până joi.
Meteo 31 octombrie - 2 noiembrie. ANM anunță unde va fi cel mai cald în România. Se întorc ploile în teritoriu

Potrivit ANM, la noapte, cerul va fi variabil, cu înnorări spre sfârșitul intervalului în vest. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări mai ales în zona montană înaltă și în regiunile vestice, unde rafalele vor depăși temporar 55…65 km/h. Temperaturile minime se vor încadra între 2 și 14 grade, cu valori mai mici în depresiunile din estul Transilvaniei, dar mai mari în Dealurile de Vest și pe litoral. Pe alocuri se va forma ceaţă. În București, cerul va fi senin, iar vântul va sufla slab. Temperatura minimă va fi de 8…10 grade, cu valori mai mici în zona preorășenească.

Meteo marți, în țară

Vremea va fi deosebit de caldă pentru această dată, astfel că temperaturile maxime se vor încadra între 20 și 29 de grade, iar cele minime între 6 și 16 grade. Cerul se va înnora treptat dinspre vestul ţării și va ploua și sub formă de aversă în Banat, Crișana, Maramureș, cea mai mare parte a Transilvaniei și Olteniei, local în Moldova și pe arii restrânse în rest. Izolat vor fi cantităţi de apă însemnate (15…20 l/mp) și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare în regiunile vestice, estice și la munte, unde rafalele vor fi în general de 50…60 km/h. Dimineaţa și noaptea, izolat se va forma ceaţă.

Meteo București

Vremea va fi deosebit de caldă pentru această dată. Cerul va fi mai mult senin la începutul intervalului, apoi se va înnora treptat, iar în a doua parte a nopţii vor fi posibile ploi slabe. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul a 26 de grade, iar cea minimă va fi de 12…13 grade.

meteo
meteo

Meteo miercuri, în țară

Valorile termice vor scădea în majoritatea zonelor, însă se vor menţine peste cele specifice perioadei în toată ţara. Cerul va avea înnorări temporare și va ploua, local la munte și pe arii restrânse în rest. Vântul va avea intensificări temporare pe parcursul zilei în majoritatea regiunilor, cu viteze în general de 40…50 km/h, iar la altitudini mari în Carpaţii de Curbură, rafalele vor depăși 70…80 km/h, însă noaptea va slăbi în intensitate. Temperaturile maxime se vor încadra între 11 și 25 de grade, iar cele minime între 2 și 13 grade, cu valori mai mici în estul Transilvaniei. Pe alocuri se va forma ceaţă.

Meteo București

Valorile termice vor scădea ușor, astfel că temperatura maximă va fi de 22…23 de grade, iar cea minimă de 7…9 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări spre sfârșitul intervalului, însă probabilitatea de ploaie va fi redusă. Vântul va avea intensificări temporare pe parcursul zilei (rafale în general de 40…50 km/h), apoi va slăbi în intensitate.

Meteo joi, în România

Valorile termice vor continua să scadă în regiunile sudice și sud-estice, iar în restul teritoriului nu vor avea variaţii semnificative faţă de ziua anterioară. Cerul va fi temporar noros și pe arii restrânse va ploua slab -cu o probabilitate mai mare în Oltenia, Muntenia, Dobrogea, Carpaţii Meridionali și de Curbură. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări îndeosebi la munte, în vest și est. Temperaturile maxime se vor încadra între 12 și 19 grade, iar cele minime între 1 și 12 grade. Dimineaţa și noaptea, mai ales pe văi și în depresiuni, vor fi condiţii de ceaţă.

Meteo București

Valorile termice diurne vor continua să scadă și se vor apropia de cele specifice perioadei, cu o maximă în jurul a 15 grade. Cerul va avea înnorări și temporar va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura minimă, mai ridicată faţă de cea normală datei, va fi de 7…10 grade.

Vezi și: Curs BNR 30 octombrie. Banca Națională anunță schimbări majore pentru euro, lira sterlină, dolarul SUA, francul elvețian și gramul de aur

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult