- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Meteo 6-8 ianuarie. Unde se va resimți Gerul Bobotezei

06 Jan, 08:29 • Bumbeneci Diana
Administrația Națională de Meteorologie a actualizat prognoza meteo pentru următoarele zile. Zonele în care se va resimți Gerul Bobotezei.
Meteo 6-8 ianuarie. Unde se va resimți Gerul Bobotezei

Conform ANM, în prima zi de weekend, vremea va fi mult mai caldă decât în mod obișnuit pentru această dată. Temperaturile maxime se vor încadra între 5 grade în nordul Moldovei și 17 grade în Dealurile de Vest, iar cele minime vor fi cuprinse între -5 și 10 grade, cu cele mai mari valori în sud-est.

Cerul va avea înnorări temporare și local vor fi precipitații slabe, la început în vestul, centrul și nordul țării, apoi și în celelalte zone, iar la altitudini mari la munte vor fi precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în zona montană, în Banat și în Dobrogea, iar noaptea și în nordul Munteniei. Dimineața și noaptea, pe alocuri va fi ceață.

Meteo București

Vremea va fi mult mai caldă decât în mod obișnuit pentru această dată. Cerul va avea înnorări temporare și mai ales din a doua parte a nopții va ploua slab. Vântul va sufla slab în timpul zilei și moderat noaptea. Temperatura maximă va fi de 14…15 grade, iar cea minimă de 6…7 grade, cu valori mai mici în zona preorășenească.

Meteo
Meteo

Meteo duminică

Vremea se va răci semnificativ în Moldova, mai ales în nordul și centrul regiunii. În restul teritoriului, ziua va fi mult mai cald decât în mod obișnuit pentru această dată, însă noaptea valorile termice vor scădea semnificativ față de intervalul anterior.

Cerul va fi mai mult noros și se vor semnala precipitații pe arii relativ extinse. În jumătatea de nord a Moldovei și la munte treptat vor predomina ninsorile, în Maramureș și în Transilvania va ploua, apoi vor fi precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare, iar în rest vor fi ploi ce se vor transforma în timpul nopții local în lapoviță sau ninsoare.

Pe alocuri vor fi cantități de apă însemnate și se va depune polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare pe parcursul zilei în vest, nord-vest și est, însă cu viteze mai mari noaptea în Moldova și Bărăgan, unde rafalele vor depăși 55…65 km/h, viscolind ninsoarea.

Temperaturile maxime se vor situa între 4 și 16 grade, cu valori mai mici în nordul Moldovei, iar cele minime se vor încadra în general între -8 și 4 grade. Pe alocuri dimineața se va forma ceață.

Meteo București

Valorile termice se vor menține peste cele specifice datei, astfel că temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 14 grade, iar cea minimă va fi de 2…3 grade. Cerul va avea înnorări și va ploua, iar vântul va sufla moderat, cu intensificări temporare.

Meteo luni, în țară

Vremea va fi în general închisă și se va răci accentuat în toate regiunile, devenind geroasă noaptea în nord-est, local în centru și izolat în rest. În Oltenia pe parcursul zilei se vor semnala precipitații mixte, în Muntenia și în Dobrogea treptat vor predomina ninsorile, iar în rest va ninge. Izolat se va depune polei. Vântul va avea intensificări în jumătatea de est a teritoriului și pe alocuri, cu viteze mai mici, și în celelalte zone.

Temperaturile maxime se vor încadra între -7 grade în nordul Moldovei și 7 grade în Oltenia și pe litoral, iar cele minime vor fi cuprinse în general între -12 și -2 grade.

Meteo București

Vremea va fi închisă și se va răci accentuat. Vor fi precipitații predominant sub formă de ninsoare, iar vântul va sufla moderat, cu intensificări temporare. Temperatura maximă va fi de 2…4 grade, iar cea minimă de -4…-3 grade.

Meteo marți, în țară

Vremea va fi mai rece decât în mod obișnuit în majoritatea zonelor țării. Cerul va fi variabil, cu înnorări ziua în jumătatea de sud a teritoriului unde local va ninge slab. Vântul va avea intensificări în regiunile estice și sud-estice și cu totul izolat în rest. Temperaturile maxime se vor încadra între -8 și 2 grade, iar cele minime vor fi cuprinse în general între -13 și -3 grade.

Meteo București

Vremea va deveni mai rece decât în mod obișnuit, astfel că temperatura maximă va fi de -1…1 grad, iar cea minimă de -8…-5 grade. Cerul va avea înnorări temporare și în timpul zilei vor fi posibile ninsori slabe. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare ziua.

Poți citi și: Românii care au această monedă în casă pot face o adevărată avere! Se vinde cu 25.000 de euro

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult