- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Meteo 7-10 august. Se schimbă radical vremea. ANM anunță unde vor fi și 15 grade Celsius

07 Aug, 15:02 • Bumbeneci Diana
Administrația Națională de Meteorologie anunță schimbări de temperaturi în următoarele zile. Iată cum va fi vremea la noapte și până pe 10 august.
Meteo 7-10 august. Se schimbă radical vremea. ANM anunță unde vor fi și 15 grade Celsius

La noapte, în Muntenia, jumătatea sudică a Moldovei, local în Oltenia și Dobrogea cerul va fi mai mult noros, pe arii extinse va ploua, iar pe suprafețe mici cantitățile de apă vor depăși 10…15 l/mp. În restul teritoriului cerul va fi variabil și doar izolat va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări pe litoral și pe crestele montane. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 7 grade în depresiunile din estul Transilvaniei și 21 de grade în nordul litoralului.

În București, cerul va fi noros și temporar va ploua. Vântul va sufla moderat, cu viteze la rafală de 30…35 km/h. Temperatura minimă va fi de 16…17 grade, anunță ANM.

Meteo marți, în țară

Vremea va fi răcoroasă. Temperaturile maxime se vor încadra între 19 grade în depresiunile din estul Transilvaniei și 28 de grade în Lunca Dunării, iar cele minime vor fi cuprinse între 6 și 16 grade, mai ridicate pe litoral până spre 18…19 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări, averse și posibil descărcări electrice, în prima parte a intervalului, la munte, în Dobrogea, local în Muntenia, Moldova, Transilvania, Maramureș și cu totul izolat posibil în celelalte regiuni. Pe suprafețe mici, în special în estul teritoriului, cantitățile de apă vor depăși 15…25 l/mp. Vântul va sufla slab și moderat, pe alocuri cu ușoare intensificări, ziua, în sud-vest, pe litoral și pe crestele montane. Izolat vor fi condiții de ceață.

În București, vremea va fi răcoroasă, cu o temperatură maximă ce se va situa în jurul valorii de 26 de grade și o minimă ce va fi de 13…15 grade. În prima parte a zilei cerul va fi mai mult noros și temporar va ploua, apoi se va degaja treptat. Vântul va sufla slab și moderat.

meteo România
meteo România

Meteo miercuri, în țară

Vremea se va încălzi ușor în toată țara, însă dimineața și noaptea va fi răcoare mai ales în regiunile vestice, nordice, în centru și la munte. Cerul va fi variabil, temporar cu înnorări și pe arii restrânse ploi de scurtă durată, după-amiaza și seara în zona montană, iar noaptea și în vest, centru și sud-vest. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 și 30 de grade, iar cele minime între 10 și 21 de grade, cu valori mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei, unde se vor situa în jurul a 7 grade.

În București, vremea va fi frumoasă, dar răcoroasă dimineața și noaptea. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă, în creștere față de ziua anterioară, va fi de 28…29 de grade, iar cea minimă de 12…15 grade.

Meteo joi, în țară

Vremea va fi ușor instabilă. Cerul va fi variabil, temporar cu înnorări, averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, la munte, local în Banat, Crișana, Maramureș, Transilvania, Oltenia și izolat în restul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 și 30 de grade, iar cele minime între 8 și 17 grade, mai ridicate pe litoral și în deltă, până spre 19…20 de grade. Pe arii restrânse vor fi condiții de ceață.

În București, vremea se va menține frumoasă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 29 de grade, iar cea minimă va fi de 13…16 grade.

Vezi și: Consiliul Concurenței anunță primele rezultate ale verificărilor la raft. Cu cât au scăzut, de fapt, prețurile alimentelor

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult