- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Meteo 7 septembrie. ANM anunță cum va fi vremea joi

06 Sep, 15:05 • Bumbeneci Diana
Administrația Națională de Meteorologie anunță cum va fi vremea în a patra zi a săptămânii. Vremea se menține rece, iar ploile vor continua să cadă în teritoriu.
Meteo 7 septembrie. ANM anunță cum va fi vremea joi

Potrivit ANM, la noapte, cerul va fi variabil în sudul, sud-estul și nord-estul teritoriului și mai mult senin în rest. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe litoral, unde va atinge viteze de până la 40…45 km/h.

Temperaturile minime vor fi cuprinse între 7 și 17 grade, mai scăzute în depresiunile Carpaților Orientali până spre 2 grade, dar și mai ridicate pe litoral spre 19…21 de grade. Spre dimineață în centrul țării și în depresiunile intramontane izolat se va forma ceață.

În București, cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura minimă va fi de 14…16 grade.

Meteo joi în țară

Vremea va fi predominant frumoasă, iar în cea mai mare parte a țării, valorile termice diurne se vor situa ușor peste mediile multianuale. Cerul va fi senin în vest, nord-vest și parțial în centru și variabil în rest. Izolat vor fi posibile ploi slabe în zona Carpaților Orientali și în sud-estul extrem al țării. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sud-est, cu precădere pe litoral și în bazinul vestic al Mării Negre, cu rafale de cel mult 40…50 km/h. Temperaturile maxime se vor încadra între 22 și 30 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 5 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 19…21 de grade pe litoral. Dimineața și noaptea, pe arii restrânse, cu precădere în depresiuni se va forma ceață.

BUCURESTI

Vremea va fi frumoasă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat, trecător cu ușoare intensificări după-amiaza. Temperatura maximă ușor mai ridicată decât media multianuală a acestei date, va fi de 29…30 de grade, iar cea minimă se va situa în jurul a 16 grade.

Vineri, în România

08.09.2023 ora 09:00 – 09.09.2023 ora 09:00 Vremea va fi în continuare predominant frumoasă. Cerul va fi variabil pe parcursul zilei și mai mult senin noaptea. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în sudul Banatului și local în Muntenia și Dobrogea, în special pe litoral unde se vor atinge viteze de până la 45…50 km/h. Temperaturile maxime în general peste normalul climatologic în mare parte din țară, vor fi cuprinse între 23 de grade în depresiuni și 29…30 de grade în Câmpia de Vest și sudul Câmpiei Române, iar cele minime se vor situa între 7 și 18 grade, cu valori mai scăzute în estul Transilvaniei până spre 3 grade. Spre sfârșitul intervalului îndeosebi în centrul țării izolat se va forma ceață.

BUCURESTI

Vremea va fi în continuare frumoasă. Cerul va fi variabil ziua și mai mult senin noaptea. Pe parcursul zilei vântul va sufla moderat, cu ușoare intensificări după-amiaza (rafale de 35…40 km/h), apoi va deveni slab. Temperatura maximă va fi de 28…30 de grade, iar cea minimă, mai scăzută față de noaptea precedentă, va fi de 11…13 grade.

Meteo
Meteo

Meteo sâmbătă, în țară

Vremea va fi frumoasă și caldă. Cerul va fi senin dimineața și noaptea și variabil în restul intervalului. Vântul va sufla slab și moderat.

Temperaturile maxime vor fi de la 23 de grade în depresiuni până la 29…30 de grade în Câmpia de Vest și sudul Câmpiei Române, iar cele minime între 7 și 17 grade, cu valori mai scăzute în estul Transilvaniei, unde se vor situa în jurul a 3 grade, dar și ușor mai ridicate pe litoral. În timpul dimineților, în depresiuni se mențin condițiile pentru formarea ceții.

În București, vremea va fi frumoasă și caldă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 29 de grade, iar cea minimă va fi de 13…14 grade, mai scăzută în zona preorășenească până spre 10 grade.

Meteo duminică, în țară

Vremea va fi în general frumoasă, iar din punct de vedere termic, caldă în vest, nord-vest și parțial în centru și apropiată de normal în rest.

Cerul va fi variabil, mai mult senin dimineața și noaptea, dar cu unele înnorări după-amiaza la munte și în sud-est, unde izolat vor fi posibile ploi slabe de scurtă durată. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în Dobrogea. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 și 30 de grade, cu cele mai ridicate valori în Câmpia de Vest, iar cele minime vor fi cuprinse în general între 4 și 15 grade. În depresiunile intramontane izolat se va forma ceață.

Meteo în București

Vremea va fi predominant frumoasă. Cerul va fi variabil, mai mult senin dimineața și noaptea, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă, ușor mai scăzută față de ziua precedentă, dar apropiată de normalul climatologic al datei, va fi de 26…28 de grade, iar minima va fi de 10…13 grade.

Meteo luni, marți și miercuri

Vremea va fi în general frumoasă, iar din punct de vedere termic apropiată de mediile multianuale. Probabilitatea de ploaie va fi mai ridicată în timpul după-amiezilor în zona montană și în sud-est.

În București, vremea va fi în continuare frumoasă și apropiată de normalul termic al perioadei.

Vezi și: Este oficial! Pensiile românilor vor crește! Ce bani oferă Guvernul începând cu 1 ianuarie 2024

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult