- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Meteo 8-10 septembrie 2023. Cum va fi vremea în România vineri, sâmbătă și duminică

07 Sep, 13:17 • Bumbeneci Diana
ANM anunță o nouă prognoză meteo. Iată cum va fi vremea vineri, dar și în weekend.
Meteo 8-10 septembrie 2023. Cum va fi vremea în România vineri, sâmbătă și duminică

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru următoarele 3 zile. La noapte, cerul va fi variabil, mai mult senin în vestul și nord-vestul țării, iar vântul va sufla slab până la moderat, cu ușoare intensificări în bazinul vestic al Mării Negre. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 3…5 grade local în depresiunile Carpaților Orientali și 19…21 de grade pe litoral. Pe arii restrânse, cu precădere în depresiuni se va forma ceață.

În București, cerul va fi variabil, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura minimă se va situa în jurul valorii de 15 grade.

Meteo vineri, în țară

Vremea va fi în continuare predominant frumoasă. Cerul va fi mai mult senin, exceptând ziua regiunile sudice și sud-vestice, iar după-amiaza și cele montane unde va fi variabil. Vântul va sufla în general moderat, pe parcursul zilei în Muntenia și Dobrogea, local cu viteze de până la 45…50 km/h, iar în restul intervalului și al teritoriului va fi slab. Temperaturile maxime în general peste normalul climatologic în mare parte din țară, vor fi cuprinse între 23 de grade în depresiuni și 29…30 de grade în Câmpia de Vest și sudul Câmpiei Române, iar cele minime se vor situa între 7 și 18 grade, cu valori mai scăzute în estul Transilvaniei până spre 3…4 grade. Spre sfârșitul intervalului îndeosebi în centrul țării izolat se va forma ceață.

Meteo

În București:

Vremea va fi în continuare frumoasă. Cerul va fi variabil la începutul zilei și mai mult senin în restul intervalului. Vântul va sufla în general moderat – ziua și slab – noaptea. Temperatura maximă va fi de 28…29 de grade, iar cea minimă, mai scăzută față de noaptea precedentă, va fi de 10…13 grade.

Meteo sâmbătă, în țară

Vremea va fi predominant frumoasă, iar în majoritatea zonelor și mai caldă decât în mod obișnuit. Cerul va fi variabil în nord, centru, iar noaptea și în est și mai mult senin în restul țării, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 24 și 30 de grade, cu cele mai ridicate valori în Câmpia de Vest și sudul Câmpiei Române, iar cele minime între 7 și 17 grade, cu valori mai scăzute în estul Transilvaniei, unde se vor situa în jurul a 4 grade, dar și ușor mai ridicate pe litoral. În timpul dimineților, în depresiuni se mențin condițiile pentru formarea ceții.

Meteo București

Vremea va fi frumoasă și caldă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 29 de grade, iar cea minimă va fi de 13…14 grade, mai scăzută în zona preorășenească până spre 11 grade.

Meteo duminică, în țară

Vremea va fi în general frumoasă, iar din punct de vedere termic, caldă în vest, nord-vest și parțial în centru și apropiată de normal în rest. Cerul va fi variabil, mai mult senin dimineața și noaptea, dar cu unele înnorări după-amiaza la munte, unde izolat vor fi posibile ploi slabe de scurtă durată. Vântul va sufla în general slab, cu ușoare intensificări în a doua parte a zilei în zona costieră a Dobrogei. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 și 30 de grade, cu cele mai ridicate valori în Câmpia de Vest, iar cele minime vor fi cuprinse în general între 6 și 16 grade. În depresiunile intramontane izolat se va forma ceață.

Meteo București

Vremea se va menține frumoasă. Cerul va fi variabil, mai mult senin dimineața și noaptea, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă, ușor mai scăzută față de ziua precedentă, dar apropiată de normalul climatologic al datei, va fi de 27…28 de grade, iar cea minimă de 10…13 grade.

Ai mai putea citi și: Este oficial! Pensiile românilor vor crește! Ce bani oferă Guvernul începând cu 1 ianuarie 2024

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult