- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Meteo 8-14 aprilie 2024. ANM anunță când vor fi 3 grade în România

07 Apr, 15:45 • Bumbeneci Diana
Meteorologii de la Administrația Națională de Meteorologie au emis prognoza meteo pentru următoarele zile. Iată cum va fi vremea până săptămâna viitoare.
Meteo 8-14 aprilie 2024. ANM anunță când vor fi 3 grade în România

Conform meteorologilor de la ANM, la noapte, în țară, cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile minime se vor situa între 3 şi 13 grade, cu valori mai scăzute în depresiunile Carpaților Orientali, până spre -2 grade. Se va forma ceață, pe arii restrânse în sud-est şi izolat în centru.

Meteo București

Cerul va fi mai mult senin, dar în a doua parte a intervalului vor fi condiții de ceață în zona preorăşenească. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă va fi de 6…9 grade.

Meteo luni, în țară

Vremea va fi predominant frumoasă şi mult mai caldă decât în mod obişnuit la această dată. Cerul va fi variabil în prima parte a zilei, cu precădere în sud şi sud-est, dar va deveni mai mult senin în rest. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificări în sudul Banatului. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 19 şi 26 de grade, iar cele minime vor fi de la 0…2 grade în depresiunile Carpaților Orientali până la 14…15 grade în Dealurile de Vest. Izolat vor fi condiții de ceață dimineața şi noaptea.

Meteo București

Vremea va fi frumoasă şi mai caldă decât în mod obişnuit pentru prima decadă a lunii aprilie. Cerul va fi variabil la senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul a 23 de grade, iar cea minimă va fi de 7…10 grade.

meteo
meteo

Meteo marți, în țară

Vremea se va menține predominant frumoasă, cu valori termice semnificativ mai ridicate față de normele perioadei în cea mai mare parte a țării. Astfel, temperaturile maxime se vor încadra între 22 şi 28 de grade, uşor mai mici pe litoral şi în deltă, iar cele minime vor fi cuprinse între 5 şi 15 grade, mai scăzute în depresiunile intramontane, spre 1 grad. Cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea, iar vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificări în sudul Banatului şi izolat în Moldova şi pe crestele montane. Vor fi condiții de ceață pe litoral, în deltă şi în zonele depresionare.

Meteo București

Vremea se va menține frumoasă şi caldă pentru această perioadă din an. Cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 24 de grade, iar cea minimă va fi de 7…10 grade.

Meteo miercuri, în țară

Vremea va fi în continuare frumoasă şi deosebit de caldă pentru această dată. Cerul va fi variabil, cu înnorări noaptea în nordul țării, însă probabilitatea de ploaie va fi redusă. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificări în a doua parte a intervalului în Moldova. Temperaturile maxime se vor încadra între 17 şi 28 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 6 şi 13 grade, cu valori mai mici în depresiunile din estul Transilvaniei, spre 1 grad. Dimineața şi noaptea, izolat se va forma ceață.

Meteo București

Vremea va fi în continuare frumoasă şi deosebit de caldă pentru această dată. Cerul va fi senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 25 de grade, iar cea minimă va fi de 7…10 grade.

Meteo joi, în țară

Valorile termice vor avea variații uşoare față de intervalul anterior, de scădere în regiunile nordice şi nord-estice şi de creştere în rest. Cerul va fi variabil şi doar în zonele montane şi submontane, izolat vor fi posibile ploi de scurtă durată în timpul zilei. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări ziua în regiunile estice. Temperaturile maxime se vor situa între 19 şi 28 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 2 şi 14 grade. Pe alocuri dimineața şi noaptea va fi ceață.

Meteo București

Vremea se va mai încălzi uşor. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul a 26 de grade, iar cea minimă va fi de 10…12 grade.

Estimări meteo vineri, sâmbătă și duminică

Valorile termice vor fi peste cele specifice perioadei în toată țara şi local vor fi ploi, îndeosebi în prima jumătate a intervalului.

Meteo București:

Valorile termice se vor situa peste cele specifice perioadei, iar probabilitatea de ploaie va fi mai mare în prima jumătate a intervalului.

Ai putea citi: Se recalculează salariile românilor. Ministerul Finanțelor: „Noi am avut un început de reformă”

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult