- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Meteo 8 aprilie. Nu scăpăm de ninsori în România. ANM anunță cum va fi vremea la noapte și în weekend

07 Apr, 15:10 • Bumbeneci Diana
Meteo 8 aprilie. Nu scăpăm de ninsori în România. ANM anunță cum va fi vremea la noapte și în weekend

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru următoarele ore, dar și pentru weekendul care se pregătește să înceapă.

Meteo România. Cum va fi vremea la noapte

Vremea va fi mai rece decât în mod obișnuit la această dată în aproape toată țara, cu temperaturi minime ce se vor încadra între -3 și 3 grade, ușor mai ridicate pe litoral. Cerul va avea înnorări în majoritatea zonelor și temporar se vor semnala precipitații slabe -la munte vor predomina ninsorile, în special la peste 1400 m altitudine, în Maramureș și în Transilvania pe alocuri vor fi precipitații mixte, iar în celelalte regiuni pe spații mici vor fi îndeosebi ploi și burniță. Izolat vor fi depuneri de polei, cu probabilitate mai mare în nord-estul și în centrul teritoriului. Vântul va sufla slab până la moderat. Pe arii restrânse, în a doua parte a nopții, se va semnala ceață, cu precădere în Moldova.

Te mai poate interesa: Salariul din România plătit cu 800-1000 de euro pe lună. Cât de ușor îți este să urmezi această carieră

Meteo România
Meteo România

BUCURESTI. Valorile termice vor fi mai scăzute decât cele normale la această dată, cu o minimă de 1…3 grade. Cerul va avea înnorări, trecător vor fi posibile ploi slabe sau burniță, iar vântul va sufla slab.

Sâmbătă. Vremea în țară

Valorile termice vor fi în creștere ușoară în majoritatea zonelor, totuși vremea va fi în continuare mult mai rece decât normal în prima decadă a lunii aprilie în aproape toată țara; astfel, temperaturile maxime se vor încadra între 5 și 13 grade, ușor mai ridicate în sud-est, iar cele minime vor fi cuprinse între -2 și 7 grade, mai mici în nordul Moldovei și în estul Transilvaniei, până în jurul a -5 grade. Cerul va avea înnorări mai persistente la începutul intervalului în jumătatea de vest unde pe alocuri vor fi precipitații slabe, predominant sub formă de ploaie, iar în zona montană mai ales ninsori. În celelalte regiuni cerul va fi temporar noros, în sud-est, în special după-amiaza, vor fi local averse de ploaie, iar în rest izolat ploi slabe sau burniță. Vântul va sufla slab și moderat. Se va semnala ceață, la începutul zilei cu precădere în Moldova, iar în a doua parte a nopții pe arii restrânse în estul și în sudul țării.

București

Vremea se va încălzi ușor, totuși valorile termice diurne se vor menține mai coborâte decât cele normale pentru prima decadă a lunii aprilie. Cerul va fi temporar noros, iar în a doua parte a zilei vor fi averse slabe de ploaie. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 13…14 grade, iar cea minimă de 3…5 grade.

Duminică. Vremea în țară

Deși încălzirea vremii va continua, valorile termice se vor menține în cea mai mare parte a țării mai coborâte decât cele specifice perioadei. Cerul va fi temporar noros și local va ploua slab în Banat, Oltenia și dealurile Munteniei și izolat în restul teritoriului, iar la munte vor fi precipitații mixte. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 7 și 16 grade, cu cele mai ridicate valori în Muntenia și Dobrogea, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între -2 și 7 grade, mai mici în estul Transilvaniei și în nordul Moldovei. Pe arii restrânse va fi ceață -în orele dimineții în special în Moldova, Dobrogea și Lunca Dunării, iar noaptea și în depresiuni. La începutul și sfârșitul intervalului, izolat va fi brumă în zonele deluroase.

București

Vremea va continua să se încălzească ușor, astfel că temperatura maximă va fi de 15…16 grade, iar cea minimă de 4…6 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare mai ales în cursul nopții, dar probabilitatea de ploaie va fi redusă. Vântul va sufla slab și moderat.

Citește și: Un militar publică fluturașul de salariu pentru ca românii să afle totul despre povestea contribuției la pensiile din Armata Română! „Apoi ne-am împrăștiat ca pleava în toate colțurile lumii căutând alte oportunități fiind deja scârbiți de acest sistem ticălos”

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult