- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Meteo 9-13 august 2023. ANM anunță unde vor fi și 9 grade Celsius

09 Aug, 14:41 • Bumbeneci Diana
Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru perioada 9-13 august 2023. Vremea se menține instabilă.
Meteo 9-13 august 2023. ANM anunță unde vor fi și 9 grade Celsius

La noapte, cerul va fi variabil, cu unele înnorări și pe arii restrânse ploi de scurtă durată în centru și în extremitatea de sud-vest a țării. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări pe litoral, anunță ANM.

Temperaturile minime se vor situa între 9 și 21 de grade, mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei, până în jurul a 7 grade. Izolat vor fi condiții de ceață îndeosebi în zonele depresionare. În București, cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă va fi de 12…15 grade.

Joi, în țară

Vremea va fi ușor instabilă, iar îndeosebi în vestul, centrul și nordul țării valorile termice se vor menține sub normalul climatologic al perioadei. Cerul va fi variabil, temporar cu înnorări mai ales pe parcursul zilei, când vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, în zonele montane, local în Transilvania, pe arii restrânse în Oltenia, Banat și Crișana și doar pe alocuri în celelalte regiuni. Izolat cantitățile de apă vor depăși 15…20 l/mp și vor fi condiții de grindină. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 21 și 30 de grade, iar cele minime între 8 și 17 grade, mai ridicate pe litoral și în deltă, până spre 19…20 de grade. Mai ales spre sfârșitul intervalului, pe suprafețe mici se va forma ceață, cu precădere în centru.

În București, vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări după-amiaza și seara, când vor fi posibile ploi slabe de scurtă durată. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 29…30 de grade, iar cea minimă de 14…16 grade.

Meteo
Meteo

Meteo vineri, în țară

Vremea va fi în continuare răcoroasă, mai ales dimineața și noaptea, în nord, centru și vest, iar în restul țării vor fi valori termice diurne apropiate de normele perioadei. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 și 31 de grade, iar cele minime între 8 și 17 grade, ușor mai ridicate pe litoral și în deltă. Cerul va fi variabil, iar cu precădere după-amiaza și seara vor fi înnorări temporare și averse, în zonele montane și submontane, pe arii mai restrânse în nord și centru și izolat în celelalte regiuni. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în Dobrogea, Moldova și sudul Banatului. În depresiuni, în a doua parte a nopții, izolat se va forma ceață.

În București, valorile termice diurne se vor situa în jurul nomelor caracteristice datei. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări după-amiaza când vor fi posibile ploi slabe de scurtă durată. Vântul va sufla slab. Temperatura maximă va fi în jurul a 30 de grade, iar cea minimă de 15…17 grade.

Meteo sâmbătă, în țară

Valorile de temperatură, comparabile cu cele din intervalul precedent, vor caracteriza o vreme răcoroasă în vest, centru și nord, precum și la munte, mai ales dimineața și noaptea. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare și averse slabe local în zonele montane și izolat în rest, cu o probabilitate mai mare în jumătatea de sud a teritoriului. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 23 și 30 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 9 și 17 grade, mai scăzute în depresiuni, spre 6 grade și mai ridicate pe litoral și în deltă, spre 20 de grade. Izolat se va forma ceață.

În București, vremea va fi în general frumoasă, iar valorile termice se vor situa în jurul celor specifice perioadei. Cerul va fi variabil, trecător cu înnorări și condiții de ploaie slabă, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 29…30 de grade, iar cea minimă de 15…17 grade.

Meteo duminică, în țară

Valorile termice vor crește ușor și se vor situa în jurul celor specifice perioadei în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare la munte, unde izolat vor fi ploi slabe, de scurtă durată. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 25 și 32 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 6 și 21 de grade.

În București, vremea va fi frumoasă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 31…32 de grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 16 grade.

Vezi și: Românii riscă să piardă voucherele pentru alimente! „Vom modifica Ordonanța și pentru cei care sunt în această situație le vom retrage cardurile sociale”

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult