- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Meteo Crăciun 2023. Meteorologii Accuweather au modificat prognoza meteo și anunță că vom avea un Crăciun cum nu a fost în ultimul deceniu

04 Nov, 19:45 • Bumbeneci Diana
Mulți români au plănuit deja concediile pentru perioada sărbătorilor de iarnă. Meteorologii Accuweather au modificat prognoza meteo Crăciun 2023.
Meteo Crăciun 2023. Meteorologii Accuweather au modificat prognoza meteo și anunță că vom avea un Crăciun cum nu a fost în ultimul deceniu

Meteo Crăciun 2023. Meteorologii Accuweather schimbă prognoza pentru perioada sărbătorilor de iarnă. Va fi de Crăciun cum nu prea a mai fost în România, în ultimii ani.

Meteo Crăciun

În acest sens, Crăciunul 2023 se pare că va fi unul cu zăpadă în multe zone din ţară, cum nu prea a mai fost în ultimii ani. În cea mai mare parte a țării va ninge încă de la începutul lunii decembrie.

Dacă în ultimii ani, bucureștenii nu au văzut pic de zăpadă în Capitală, de data aceasta lucrurile vor sta altfel, potrivit prognozei Accuweather.

În iarna lui 2023, meteorologii Accuweather anunță că va ninge în Bucureşti în săptămâna ce precede Crăciunul, şi chiar pe 25 decembrie, așa că pe străzile Capitalei vom vedea zăpadă, iar temperatura nu va depăşi 2 grade.

Ai mai putea citi: Ministrul Energiei, anunț pentru milioane de români care plătesc facturi. „Problema este că, din păcate, statul român n-a plătit întotdeauna la timp furnizorii”

În Constanța, la malul mării, sunt așteptate ninsori încă din săptămâna de dinaintea Nașterii domnului. Vremea va fi înnorată şi minima va fi de minus 3 grade Celsius.

Şi la Timişoara, se vede zăpada pe prognoza meteorologilor Accuweather, dar numai înainte de 25 decembrie. În Brașov, la poalele Tâmpei, meteorologii anunță ninsori şi lapoviță în săptămâna de dinainte de Crăciun, dar şi în prima zi a sărbătorii, iar minima ajunge la minus 8 grade Celsius.

Vezi și: Discount 28% săptămâna aceasta la Lidl. Produsele care se vând cu 2,19 lei

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult