- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Meteo de weekend. Iată cum va fi vremea sâmbătă și duminică, 21-22 octombrie. Temperaturi ieșite din comun în cea mai mare parte a țării

21 Oct, 08:37 • Bumbeneci Diana
Administrația Națională de Meteorologie anunță cum va fi vremea în acest weekend, dar și în următoarele două zile. Temperaturile urcă din nou la un prag neașteptat de mare.
Meteo de weekend. Iată cum va fi vremea sâmbătă și duminică, 21-22 octombrie. Temperaturi ieșite din comun în cea mai mare parte a țării

Conform meteorologilor de la  ANM, sâmbătă, în prima zi de weekend, vremea va fi deosebit de caldă pentru această dată. Cerul va fi mai mult senin în estul și sud-estul țării și va avea înnorări temporare în rest. Va ploua slab în Banat, Crișana, Maramureș, local la munte și Transilvania și izolat în Oltenia. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări mai ales în regiunile vestice (viteze în general de 55…60 km/h), iar la munte, îndeosebi în zona înaltă a Carpaților Occidentali și Meridionali, vor fi rafale de 80…90 km/h. Temperaturile maxime se vor încadra între 25 și 34 de grade, iar cele minime între 6 și 19 grade, cu valori mai mici în estul Transilvaniei. Izolat va fi ceață.

În București:

Vremea va fi deosebit de caldă pentru această dată. Cerul va fi mai mult senin, iar din a doua parte a nopții va avea înnorări temporare. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 30…32 de grade, iar cea minimă va fi de 13…14 grade, ușor mai coborâtă în zona preorășenească.

Meteo duminică, în țară:

Valorile termice vor scădea îndeosebi în jumătatea de nord a țării, însă se vor situa în continuare peste cele specifice datei în toată țara. Cerul va fi variabil, cu înnorări și local ploi slabe, în special la munte și în regiunile nord-vestice. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare în zonele montane, iar pe parcursul zilei și în nord-vest și sud-est. Temperaturile maxime se vor situa în general între 23 și 31 de grade, iar cele minime între 6 și 17 grade. Pe alocuri se va forma ceață.

În București:

Vremea se va menține deosebit de caldă. Cerul va fi variabil în timpul zilei și mai mult senin noaptea, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 30…31 de grade, iar cea minimă de 10…13 grade.

Vezi și: Guvernul mai oferă bani o singură dată! Ce bani vor primi românii pe cardurile de alimente

meteo
meteo

Meteo luni, în România

Valorile termice vor scădea în majoritatea zonelor, însă vremea va fi în continuare caldă pentru această perioadă. Cerul va avea înnorări temporare și vor fi ploi slabe, local la munte și izolat în rest. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 17 și 28 de grade, iar cele minime în general între 4 și 14 grade. Pe alocuri se va forma ceață.

Meteo București:

Valorile termice vor scădea, însă vremea se va menține mai caldă decât în mod obișnuit pentru această dată. Cerul va avea înnorări temporare, iar vântul va sufla cel mult moderat. Temperatura maximă va fi de 25…26 de grade, iar cea minimă de 10…11 grade, ușor mai coborâtă la periferie.

Meteo marți, în țară

Vremea se va menține mai caldă decât în mod obișnuit. Cerul va fi variabil, cu înnorări și pe arii restrânse ploi slabe în timpul nopții. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări noaptea în sud-est și în regiunile vestice. Temperaturile maxime se vor încadra între 18 și 27 de grade, iar cele minime între 5 și 17 grade. Pe alocuri va fi ceață.

În București, cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 24…25 de grade, iar cea minimă de 9…12 grade.

Meteo miercuri, joi și vineri:

Valorile termice vor scădea treptat, însă se vor menține peste cele specifice perioadei. Temporar va ploua în majoritatea zonelor.

În Capitală însă, valorile termice se vor situa peste cele specifice perioadei, iar probabilitatea de ploaie va fi ridicată.

Vezi și: Încă 900 de lei GRATIS pentru români. Condițiile prin care poți primi banii de la Guvern

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult