- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Meteo februarie – martie 2024. ANM anunță mari surprize pentru români

06 Feb, 10:00 • Bumbeneci Diana
Meteorologii de la ANM promit zile mai calde în România. A fost actualizată prognoza meteo pentru următoarele 4 săptămâni.
Meteo februarie - martie 2024. ANM anunță mari surprize pentru români

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a transmis, vineri, prognoza actualizată pentru perioada 5 februarie – 4 martie. Conform prognozei, în prima parte a lunii februarie vom avea temperaturi peste medie, în timp ce în a doua parte temperaturile vor fi în scădere și este posibil să avem un episod de ninsoare.

5 – 12 februarie
Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României, dar cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în regiunile extracarpatice. Regimul pluviometric va fi local excedentar în extremitatea de nord a țării, iar în rest va fi în general deficitar.

12 – 19 februarie
Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile sud- estice. Cantitățile de precipitații vor excedentare la nivelul întregii țări, dar mai ales în zona Carpaților Meridionali.

Vezi azi și: Meteo 6-12 februarie. România „sare” peste primăvară. ANM anunță temperaturi extrem de mari

19 – 26 februarie
Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile. Cantitățile de precipitații vor avea o tendință ușor excedentară în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile vestice și nord-vestice.

26 februarie – 4 martie
Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi ușor excedentare în majoritatea regiunilor.

Vezi și: Mai mulți bani la salariu. Cine sunt milioanele de români care primesc majorări

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult