- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Meteo Paște 2024. A fost actualizată prognoza ANM pentru următoarele 4 săptămâni

05 Apr, 10:44 • Bumbeneci Diana
Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni. Vremea de Paște va fi frumoasă în cea mai mare parte a țării.
Meteo Paște 2024. A fost actualizată prognoza ANM pentru următoarele 4 săptămâni

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni. ANM anunță vreme mai caldă decât în mod normal pentru următoarea lună. În Săptămâna Patimilor va ploua în regiunile sudice și sud-estice.

Meteo Paște 2024

Prognoza meteo pentru săptămâna 8 – 15 aprilie
Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile nordice.

Prognoza meteo pentru săptămâna 15 – 22 aprilie
Temperaturile medii vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în toate regiunile, dar mai ales în cele extracarpatice. Regimul pluviometric va fi ușor excedentar în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în zonele montane.

meteo
meteo

Prognoza meteo pentru săptămâna 22 – 29 aprilie

Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, în toate regiunile.

Prognoza meteo pentru săptămâna 29 aprilie – 6 mai

Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă în regiunile sudice și sud-estice, iar în rest va fi în general deficitar.

Ai mai putea citi: Pensiile vor fi de două ori recalculate pentru o categorie de români. Daniel Baciu: „Vor primi încă o creștere”

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult