- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Metoda ajunsă virală pe internet prin care îți poți încălzi locuința. Te costă doar 50 de lei

11 Nov, 18:20 • Cassano Sabrina
Românii se sperie tot mai mult de facturile mari la energie și se tem că în acestă iarnă vor tremura de frig. O metodă ajunsă virală pe Tik-Tok îi ajută pe aceștia să își încălzească locuința fără prea mulți bani.
Metoda ajunsă virală pe internet prin care îți poți încălzi locuința. Te costă doar 50 de lei

Românii se sperie tot mai mult de facturile mari la energie și se tem că în acestă iarnă vor tremura de frig. Nici nu-i de mirare având în vedere că prețurile cresc zilnic, iar semne că lucrurile se îndreaptă înspre mai bine, nu există.

Cum să îți încălzești locuința și să economisești bani

O metodă care a devenit virală pe Tik-Tok vine în întâmpinarea noastră pentru a ne ajuta să economisim mai mulți bani. Pentru acest lucru avem nevoie de un ghivece din teracotă și lumânări. Cei care au folosit această metodă, au spus că în locuința lor s-au făcut chiar și 22 de grade. Iată cum putem să punem această metodă în aplicare: avem nevoie de o tavă de cuptor/farfuria ghiveciului, două cărămizi/pietre sau două vase micuțe care sunt rezistente la căldură, două ghivece din teracotă sau doar unul, și nu în ultimul rând lumânări. Prețul unui givece de teracotă este de doar cinci lei, iar un set de lumănări poate ajunge până la 50 de lei. Odată ce ați achiziționat aceste produse puteți folosi metoda. Puneți patru lumânări, aprindeți-le și așezați două suporturi în jurul lor. Mai apoi, peste cele două puncte de sprijin, puneți ghiveciul de flori cu gura în jos, unul peste celălalt. Foarte important este să acoperiți găurile. Imediat după ce lumânările ard preț de câteva minute, veți simți cum vasul din teracotă se va încălzi.

@bloemenrobberechts Spoiler allert: it really works!! #diy #energie #lifehack ♬ Coffee for You Head – Vinyll

Mare atenție la lumânări pentru că știm foarte bine că există riscul ca dintr-o eroare să ajungem să dăm foc la casă sau de asemenea dacă aveți copii mici sau animale să aveți grijă unde poziționați lumânările cu pricina.

Citește și: Mai multă vacanță pentru români, cu ocazia Sfântului Andrei și zilei de 1 decembrie. Guvernul a decis cine va avea zile libere în plus

Citește și: Târgul de Crăciun de la Sibiu îşi deschide porţile. Patinoar şi parc de distracţii, roată panoramică şi Atelierul lui Moş Crăciun, între atracţiile din 2022

Tags: