- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Mii de bugetari primesc primă de Moș Nicolae. Cine sunt norocoșii care primesc bani pe 5 decembrie

04 Dec, 20:41 • Bumbeneci Diana
Cine va avea primă de Moș Nicolae! Mii de bugetari vor primi bani în plus în decembrie.
Mii de bugetari primesc primă de Moș Nicolae. Cine sunt norocoșii care primesc bani pe 5 decembrie

Vești excelente pentru românii care au nevoie de bani în plus în perioada sărbătorilor de iarnă și se așteaptă la o primă din partea angajatorului. Banii ajung la angajați chiar marți, 5 decembrie.

Primă de Moș Nicolae

Mai exact, mii de angajați ai Complexului Energetic Oltenia vor beneficia de o primă de Moș Nicolae. Banii vor fi acordați în cursul zilei de marți, 5 decembrie.

Poți citi azi și: Riscurile unui seism puternic în România. Țara noastră, față în față cu 456 de cutremure

primă de Moș Nicolae
primă de Moș Nicolae

Angajații Complexului Energetic Oltenia vor beneficia de o primă de Moș Nicolae. Suma este de 200 de lei pentru fiecare copil. Suma va fi acordată în cursul zilei de marți, 5 decembrie. Prima de Moș Nicolae este prevăzută în Contractul Colectiv de Muncă, potrivit Gazeta de Sud, anunță romaniatv.net.

Unii angajați vor primi și plase cu dulciuri pentru copii minori în întreținere. Acest lucru a fost făcut în fiecare an, pentru a-i putea bucura și pe cei mici.

Minerii și energeticienii vor mai beneficia, până la finalul acestui an și de alte cadouri financiare. În acest sens, în data de 12 decembrie va fi acordată angajaților companiei energetice o primă de Crăciun în valoare de 1.300 de lei. De asemenea, administrația a notificat sindicatele din Complexul Energetic Oltenia că, în data de 15 decembrie, va fi virată în conturile angajaților lichidarea la salariu.

În același timp, pe 20 decembrie, va fi acordată prima tranșă din economia la fondul de salarii. Aceasta are o valoare de 1.000 de lei net, dintr-un total de 1.512 lei net. Diferența rămasă va fi achitată la începutul anului viitor. Nu în ultimul rând, minerii și energeticienii vor mai primi, pe 27 decembrie, avansul salarial, bani de care se vor putea bucura pentru Anul Nou.

Ai mai putea citi: Se deschide o nouă fabrică în România. Investiția de 60 de milioane de euro aduce sute de locuri de muncă

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult