- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Natalia Intotero, primele declarații după nominalizările PSD „Sunt onorată să primesc nominalizarea pentru funcția de ministru al Familiei”

17 Jul, 14:46 • Constantin Cristina
Deputatul PSD, Natalia Intotero, a avut primele declarații după nominalizarea la Ministerul Familiei. Ea a afirmat că este onorată să primească această funcție.
Natalia Intotero, primele declarații după nominalizările PSD „Sunt onorată să primesc nominalizarea pentru funcția de ministru al Familiei”

Natalia Intotero este noul ministru al Familiei, după ce Gabriela Firea și-a dat demisia în urma scandalului „azilelor groazei”. Aceasta face primele declarații după ce a primit oficial noul post, a transmis stiripesurse.ro.

Citește și: Cine este Natalia Intotero, noul ministru al Familiei! Gabriela Firea a fost oficial înlocuită

Natalia Intotero, primele declarații după nominalizările PSD „Sunt onorată să primesc nominalizarea pentru funcția de ministru al Familiei”

Deputatul PSD a transmis, luni, după nominalizarea la ministerul Familiei, Tineretului şi Egalității de Şanse, că valorile în baza cărora își va ghida mandatul sunt parte integrantă din ethos-ul PSD: egalitate, solidaritate, dreptate şi respectul pentru cetățeni. Ea a afirmat că este onorată să primească nominalizarea pentru funcția de ministru al Familiei, Tineretului şi egalității de șanse, în Guvernul României.

„Sunt onorată să primesc nominalizarea pentru funcţia de ministru al Familiei, Tineretului şi egalităţii de şanse, în Guvernul României. Îi mulţumesc domnului prim-ministru Marcel Ciolacu şi domnului preşedinte Laurenţiu Nistor pentru încrederea acordată, precum şi tuturor colegelor şi colegilor din PSD pentru susţinere”, spune Natalia Intotero pe Facebook.

Natalia Intotero
Natalia Intotero,

 

„Îmi voi dărui toată puterea şi priceperea pentru a-i reprezenta corect pe români în această funcţie guvernamentală. Social-democraţia este despre oameni, iar valorile în baza cărora îmi voi ghida mandatul sunt parte integrantă din ethos-ul Partidului Social Democrat: egalitate, solidaritate, dreptate şi respectul pentru cetăţeni”, mai scrie Intotero.

Intotero a fost vizată, luni, pentru propunerea de a fi noul ministru al Familiei, Tineretului și egalității de șanse. Aceasta este deputat PSD de Hunedoara şi președinte al comisiei de învățământ din Camera Deputaţilor. Noul ministru al Familiei a fost ales ca deputat, în urma alegerilor parlamentare din anul 2020. Este și vicepreședinte al Comisiei pentru Politica Externa.

Din decembrie 2012 până în prezent, Intotero ocupă funcția de deputat în Parlamentul României. Din luna mai 2012 până în decembrie 2012 a ocupat funcția de secretar de Stat Departamentul pentru Românii de Pretutindeni Guvernul României.

Alte articole: Ciolacu, anunț oficial despre nominalizările PSD pentru ministerele Muncii și Familiei „Sunt două doamne atât cu activitate politică dar și cu activitate în Parlament”