- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Netflix, la mare căutare în continuare! Platforma de streaming are aproape 5 milioane de utilizatori pe lună

18 May, 13:01 • Bumbeneci Diana
Cifre fabuloase! Netflix cu reclame are aproape 5 milioane de utilizatori activi pe lună.
Netflix, la mare căutare în continuare! Platforma de streaming are aproape 5 milioane de utilizatori pe lună

Aproximativ 5 milioane de oameni folosesc lunar versiunea cu reclame a platformei de video streaming Netflix, anunță compania americană, anunță Profit.

5 milioane de utilizatori pe Netflix

Planul cu reclame vândut de Netflix este folosit de aproape 5 milioane de oameni. Este pentru prima oară când compania americană oferă astfel de informații despre versiunea cu reclame. Față de începutul anului, când Bloomberg scria că 1 milion de oameni folosesc Netflix cu reclame, ultimele luni par să fi adus o creștere importantă pentru această versiune. Compania americană mai spune că vârsta medie a celor care plătesc pentru versiunea cu reclame este de 34 de ani.

Te mai poate interesa: La doi ani de la cumplitul accident al lui Kobe Bryant, soția sa va primi 29 de milioane de dolari de la statul din L.A.

Planul cu reclame a fost lansat în urmă cu șase luni și este disponibil în Australia, Brazilia, Canada, Franța, Germania, Italia, Japonia, Coreea de Sud, Mexic, Spania, Regatul Unit și Statele Unite. În total, Netflix are la nivel global 232,5 milioane de abonați. Compania americană a început, în ultimele luni, să implementeze o taxă pentru cei care folosesc același abonament, fără a locui la aceeași adresă. Măsura a dus deja la dezabonarea a aproximativ un 1 milion de utilizatori în Spania.

Vezi: Sumă istorică plătită pentru o pereche de încălțăminte purtată de Michael Jordan. Deși au 25 de ani vechime, ghetele sport au fost vândut

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult