- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri externe

La doi ani de la cumplitul accident al lui Kobe Bryant, soția sa va primi 29 de milioane de dolari de la statul din L.A.

01 Mar, 21:49 • Bumbeneci Diana
Soția lui Kobe Bryant a câștigat procesul cu statul, după ce la momentul accidentului legendarului sportiv au fost publicate mai multe imagini cu locul tragediei. Acum, Vanessa Bryant va primi despăgubiri.
La doi ani de la cumplitul accident al lui Kobe Bryant, soția sa va primi 29 de milioane de dolari de la statul din L.A.

Soția lui Kobe Bryant va primi 29 de milioane de dolari de la autoritățile din L.A.. Aceasta a câștigat procesul în urma unor imagini la locul tragediei în care a murit fostul basketbalist.

La doi ani de la cumplitul accident al lui Kobe Bryant, soția sa câștigă procesul

29 de milioane de dolari este suma pe care trebuie s-o plătească autoritățile locale din Los Angeles soției lui Kobe Bryant, după ce în spațiul public au apărut fotografii de la scena elicopterului prăbușit. Văduva  baschetbalistului a dat autoritățile în judecată după tragicul accident din ianuarie 2020, cerând să se facă dreptate în cazul fotografiilor publicate.

Kobe Bryant și-a pierdut viața după ce elicopterul în care se afla s-a prăbușit în California. În elicopter era și fiica acestuia de 13 ani, iar imediat după accident au apărut nenumărate variante ale întâmplării, dar și poze da la locul tragediei.

Vezi și: Ce conține, de fapt, pâinea din Lidl, Auchan, Kaufland, Carrefour sau alte supermarketuri. Avertisment pentru populație

Familia lui Kobe Bryant
Familia lui Kobe Bryant

Soția baschetbalistului, Vanessa Bryant, a dat în judecată Comitatul Los Angeles, spunând că acuză autoritățile de invadare a spațiului său privat. Se pare că scandalul a pornit în momentul în care s-a descoperit că membrii departamentelor de poliţie şi pompieri din Los Angeles au difuzat imagini ale accidentului pe căi neoficiale, inclusiv mai multor clienți ai unui bar.

Avocatul familiei Bryant spune că s-a ajuns la o înțelegere după ce în august un tribunal federal a decis că pompierii şi poliţiștii au încălcat intimitatea.

Kobe Bryant, multiplu campion al NBA, ales de 18 ori pentru All-Star Game, a fost acceptat în 2020 în Hall of Fame. Imaginile cu acesta zdrobit pur și simplu de impactul elicopterului cu solul nu au fost permise pentru publicare, motiv pentru care soția sa a cerut să se facă dreptate.

Pe 26 ianuarie 2020, un elicopter Sikorsky S-76B s-a prăbușit în orașul Calabasas, California, la aproximativ 30 km nord-vest de centrul orașului Los Angeles, în timp ce se afla pe drum de la Aeroportul John Wayne la Aeroportul Camarillo. Kobe (41 ani) şi Gianna (13 ani) s-au numărat printre cele şapte persoane care au decedat în urma prăbuşirii elicopterului.

Citește și: Produsele care apar pe 1 martie în magazinele Lidl. Românii se vor bate pe oferte

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult