- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Administrația lui Nicușor Dan, mai rea decât criza energetică europeană! 650 de blocuri din București nu au deloc apă caldă

26 Sep, 17:04 • Bumbeneci Diana
În timp ce sezonul rece bate la ușă, bucureștenii rămân din nou fără apă caldă. Aproximativ 650 de blocuri din București vor fi văduvite de serviciile Termoenergetica.
Administrația lui Nicușor Dan, mai rea decât criza energetică europeană! 650 de blocuri din București nu au deloc apă caldă

Administrația lui Nicușor Dan continuă să nemulțumească locuitorii din București. Aproximativ 650 de blocuri, deci mii de locuitori, rămân fără apă caldă, tocmai acum, în pragul sezonului rece.

Termoenergetica anunță că începând de luni se desfășoară lucrări pentru remedierea unor avarii apărute pe conductele din rețeaua primară. Lucrările se vor desfășura în următoarea perioadă în sectoarele 1, 2 și 4 din Capitală, anunță Mediafax.

Unde vor lucra oamenii lui Nicușor Dan. Anunțul Termoenergetica:

  •  conducta Magistralei DN 800 în zona Mall Promenada – Șoseaua Pipera din Sectorul 1. În cazul a aproximativ 200 de blocuri va fi oprită furnizarea agentului termic pentru apa caldă până joi, 29.09.2022, ora 16.00. Vor fi afectate de oprire și punctele termice din zona Dorobanți și Calea Floreasca.
  • conducta Magistralei II Sud DN 700 în zona Mihai Bravu din Sectorul 2. În cazul a 56 de blocuri din acest sector va fi sistată furnizarea agentului termic pentru apă caldă până joi, 29.09.2022, ora 16.00.
Administrația lui Nicușor Dan, mai rea decât criza energetică europeană! 650 de blocuri din București nu au deloc apă caldă
Administrația lui Nicușor Dan, mai rea decât criza energetică europeană! 650 de blocuri din București nu au deloc apă caldă

Te mai poate interesa: Se vor închide școlile pe timpul iernii? Sorin Cîmpeanu anunță ce îi așteaptă pe elevi

În comunicatul transmis de compania din subordinea lui Nicușor Dan, angajații companiei au reiterat faptul că acum o săptămână au fost realizate alte lucrări, pe aceeași porțiune de rețea, pentru remedierea mai multor avarii, fiind deja înlocuită o porțiune de conductă de doi metri.

În momentul în care sistemul a fost pus în funcțiune de angajați, după încărcarea instalațiilor cu apă, au apărut alte spărturi în proximitatea zonei în care s-au efectuat reparațiile, care necesită intervenție de urgență. Anul de punere în funcțiune al conductei din această zonă este 1968, această porțiune de rețea având peste 54 de ani de funcționare, mai anunță Termoenergetica. De partea cealaltă, Nicușor Dan a anunțat și el că vor mai exista multe sistări atunci când vine vorba despre apă caldă, deoarece lucrările de modernizare a conductelor sunt în plină desfășurare.

  •  montat vane DN 250 în zona Ștefan cel Mare din Sectorul 2. Pentru aproximativ 108 de blocuri din această unitate administrativ-teritorială a Capitalei va fi sistată furnizarea agentului termic pentru apa caldă până joi, 29.09.2022, ora 16.00.
  • modernizare conductă DN 600 în zona Basarabia din Sectorul 2 al Capitalei. Pentru aproximativ 12 blocuri din Sector 2 va fi sistată furnizarea agentului termic pentru apa caldă din data de 29.09.2022 până în data 01.10.2022, ora 23.00.
  •  modernizare conductă DN 700 în zona Bulevardului Brâncoveanu din Sectorul 4. Pentru aproximativ 62 de blocuri va fi sistată furnizarea agentului termic pentru apa caldă până în data de 29.09.2022, ora 24.00.

Mai poți citi: Sute de mineri vor fi disponibilizați la 1 octombrie! Autoritățile au anunțat ce se va întâmpla cu acești români

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult