- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Noi proiecte imobiliare în aceste cartiere din București. Alin Popa, dezvoltator: „Am ajuns să vindem apartamente şi de 300.000 euro”

28 Apr, 11:57 • Fundeanu Madalina
Cartierele din București care se vor dezvolta enorm în umătorii ani. Tot mai mulți români se vor muta în aceste zone, conform estimărilor făcute de dezvoltatorii imobiliari.
Noi proiecte imobiliare în aceste cartiere din București. Alin Popa, dezvoltator: „Am ajuns să vindem apartamente şi de 300.000 euro”

Dezvoltatorii imobiliari au planuri mari pentru anumite cartiere din București. După estimările acestora, sunt câteva zone care vor exploda în viitorul apropiat, construindu-se aici o mulțime de locuințe noi pentru cei în căutare de apartamente în Capitală. Potrivit lui Alin Popa, sectorul 2 va lua un mare avânt, conform declarațiilor publicate de Ziarul Financiar.

Cartierele din București care se vor dezvolta enorm în viitor

„Dacă acum 3-4 ani se făceau pariuri cu zona Expozitiei şi Trafic Greu, şi acum lucrurile se schimbă acolo, eu pariez acum pe sectorul 2, pe zona Baicului, Doamna Ghita, Obor, pentru următorii ani, a declarat Alin Popa, Business Development Director, Residential, Crosspoint Real Estate”, a spus Alin Popa.

„E o zonă accesibililă, care permite constructii pe înăltime, unde mai sunt foste platforme industriale. Noi avem un proiect în zonă, Quartier Azuga, care a pornit ca proiect mass market şi am ajuns să vindem apartamente şi de 300.000 euro”, a mai adăugat el.

Ai mai putea citi și: Ai două mașini sau două locuințe? Trebuie neapărat să respecți acest lucru în 2024! Mulți nu cunosc legea

București
București

Crosspoint Real Estate se află în acest moment în discutii pentru preluarea managementului pentru 6 proiecte rezidentale noi, 1 în Bucureşti şi 5 în Ilfov.

„În Bucureşti lucrurile sunt impredictibile şi de aceea multi dezvoltatori se orientează spre orașe secundare”, spune Alin Popa.

Alte zonă vizată este județul Ilfov, pentru cei care vor să se bucure de un mediu mai aerisit, la periferia Capitalei.

„Cred că orasul de 15 minute se aplică doar chiriaşilor. Noi suntem o țară de proprietari. Nu poți locui într-un oras de 15 minute mai mult de 1-2 ani când ai familie. Ai nevoie de şcoală, te muți la alt job, etc.

Proiectele rezidentiale din Ilfov au devenit competitive ca preț ca alternativă la Bucureşti.

Infrastructura este un punct fierbinte. Dezvoltarea imobiliară este cu câtiva paşi înaintea infrastructurii. Ilfov este un pic mai aerisit momentan, dar şi acolo se construieşte mult pe verticală. A3 şi A0 sunt două elemente care ne fac să sperăm că nu vor fi blocajele din Bucureşti

De multe ori clientii se uită la case verzi cam departe de Bucureşti, dar ajung să plătească mult pe transport. Depinde ce vrei să protejezi, mediul sau buzunarul.”, a concluzionat dezvoltatorul.

Vezi și: Tot mai mulți antreprenori își deschid această afacere, inspirată din străinătate: „Ne poate face viața mai ușoară”