- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

O garsonieră cu duş lângă birou, scoasă la închiriat în Târgu Mureş. Proprietarul, ținta glumelor pe internet: „Ieși din duș și te pui să înveți”

13 Jan, 19:05 • Adrian Popovici
O garsonieră din Târgu Mureș a ajuns în atenția întregii țări, asta după ce internauții au observat spațiul limitat pe care aceasta îl oferă viitorilor chiriași, dar și modul în care sunt aranjate mobilele din interior.
O garsonieră cu duş lângă birou, scoasă la închiriat în Târgu Mureş. Proprietarul, ținta glumelor pe internet: „Ieși din duș și te pui să înveți”

O garsonieră aparent banală din Târgu Mureș a ajuns în ultimele zile unul dintre subiectele cele mai discutate de pe internet și asta după ce comentatorii au fost intrigați de prețul cerut pentru aceasta, dată fiind suprafața dar, mai ales, modul inedit în care este amenajat, conform Observatornews.

Comparată de mulți cu ofertele din Cluj, această garsonieră din Târgu Mureș care, după cum se arată în anunțul făcut de proprietar, este destinată studenților din oraș, mai exact celor care învață la Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie “George Emil Palade”, în apropierea căreia se află locuința.

Te-ar putea interesa și:

Controversele create de garsoniera din Târgu Mureș

Controversele pe care această garsonieră le-a creat au pornit de la suprafața mică a acesteia care, după cum arată imaginile care s-au viralizat rapid în mediul online arată faptul că este extrem de limitată. În plus, unii internauți speculează, mai mult amuzați, că prețul cerut pentru aceasta ar putea ajunge chiar și la 200 de euro.

„E și la demisol! Un deliciu? Cat? 200 de euro?”

Garsonieră/Observatornews
Garsonieră/Observatornews

După cum au observat și cei care au văzut anunțul pentru această garsonieră care ar trebui să fie închiriată de către un student are patul este așezat lângă masa din bucătărie. În plus, spre uimirea comentatorilor, în imediată vecinătate a celor două piese de mobilier se află chiuveta.

Spre amuzamentul dar și furia internauților, chiuveta din bucătărie ar trebui să servească, după cum arată imaginile, și ca chiuvetă a băii. La foarte mică distanță se află, de asemenea, și cabina de duș.

În mod obișnuit, ne-am aștepta ca aceasta să se afle într-o cameră separată, alături de o chiuvetă și un vas de toaletă de care să se servească cei care locuiesc în acea locuință. Spre uimirea tuturor celor care au văzut imaginile, în această garsonieră, cabina de duș se învecinează, la foarte mică distanță, de un birou pe care, viitorul chiriaș ar putea să îl folosească atunci când învață sau lucrează la computer.

„Perfectă pentru un tânăr student. Ieși din duș și te pui să înveți”, au subliniat unii comentatori, amuzați de modul original în care a fost amenajat această garsonieră.

Din nefericire pentru viitorii chiriași din această garsonieră, imaginile postate de către proprietar au dus la un mister: „unde este toaleta?” Totuși, comentatorii nu au mai așteptat un răspuns oficial și au scris că aceasta s-ar putea afla la vecini sau într-un dulap.

Citește și: București, singura zonă mai scumpă decât Cluj-Napoca! Cât costă închirierea unui apartament în cele mai importante orașe din România?