- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

O mare firmă din România face angajări! Se dau salarii de 5000 de lei și primă de 1000 de lei 

13 Mar, 10:40 • Fundeanu Madalina
O importantă firmă din România anunță că face angajări! Salariile ajung până la 5.000 de lei brut, la care se adaugă prime de sărbători și multe alte beneficii.
O mare firmă din România face angajări! Se dau salarii de 5000 de lei și primă de 1000 de lei 

Situația financiară a românilor este din ce în ce mai dificilă. Când toți se luptă pentru un salariu mai mare, o firmă din România vine cu vești bune: se fac angajări, iar renumerația este cât se poate de atractivă, anunță Bugetul.ro.

„Descoperă noi orizonturi alături de noi și aplică pentru una dintre numeroasele oportunități de carieră pe care le oferim. Fie că ești la început de carieră sau ești un specialist cu experiență, un manager sau un stagiar, promisiunea noastră este să îți oferim o experiență de lucru cu împliniri și oportunități solide de dezvoltare pentru fiecare etapă a carierei tale.″, scrie în anunțul postat pe pagina firmei.

O importantă firmă din România anunță că face angajări!

Firma Dunapack Packaging a anunțat că face angajări și promite multiple beneficii pentru viitorii angajați. Salariul ajunge la 5.000 de lei brut, la care se adaugă și prime de Crăciun și Paște, dar și primă de operațiuni, tichete de masă, subvenție cantină, card automat cafea, dar și altele.

Citește și: Angajări 2024. Domeniul de activitate în care au fost deblocate angajările

angajări
angajări

„E timpul să faci o schimbare! Ne mărim echipa și căutăm colegi noi. Fabrica de carton ondulat Dunapack Packaging de lângă București, caută personal din zona Pitești. Dacă ai experiență de minim 6 luni, studii de minim 10 clase – școală profesională sau liceu, vrem să te cunoaștem. Avem disponibile locuri de muncă pentru specializările – Șef schimb, Stivuitorist, Operator mașini unelte automate și semiautomate, Inginer chimist.

Beneficii – oferim un salariu de 5.000 lei brut la care se adaugă primă de Crăciun și Paște (1000 lei / eveniment), primă de policalificare, primă de operațiuni și alte beneficii cum ar fi tichete masă în valoare de 25 lei/zi, subvenție cantină, card automat cafea, etc.

Pentru pozițiile de Șef schimb și Inginer chimist, salariul este negociabil în funcție de experiență.

FOARTE IMPORTANT!

Asigurăm transport din Pitești!

Așteptăm CV-ul tău la adresa [email protected]

Pentru mai multe detalii ne poți suna la 0799 411 412.

Sediul nostru se află în Bolintin Deal, Strada Industriilor, Autostrada A1, Km. 23″, este anunţul postat pe epitesti.ro.

Așa cum scrie pe pagina firmei, Dunapack Packaging este „sinonim cu soluții inovatoare și competitive de ambalare din carton ondulat.”

Dunapack Packaging face parte din grupul de firme Prinzhorn Group, cu sediul în Austria şi cu mii de angajaţi la nivel internaţional. Dunapack se numără printre cei mai mari jucători europeni din industria ambalajelor, producţiei de hartie şi reciclării.

Firma are o capacitate de producție de peste 140 milioane mp de carton ondulat pe an și asigură fabricarea plăcilor de carton ondulat în 3 și 5 straturi, precum și confecționarea cutiilor din acestea, potrivit gds.ro.

Vezi și: Salarii de 7.000 de lei la Lidl! Supermarketul face angajări pentru mai multe posturi disponibile