- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Salarii de 7.000 de lei la Lidl! Supermarketul face angajări pentru mai multe posturi disponibile

26 Feb, 17:26 • Fundeanu Madalina
Lidl România face angajări! Pachetele salariale se apropie chiar și de 7.000 de lei! Află ce posturi sunt disponibile.
Salarii de 7.000 de lei la Lidl! Supermarketul face angajări pentru mai multe posturi disponibile

Lidl România face angajări pentru mai multe posturi disponibile. În funcție de poziția ocupată, cei interesați trebuie să afle că pachetele salariale se apropie chiar și de suma de 7.000 de lei. Prin urmare, retailerul se menține în topul angajatorilor și în anul 2024, conform Cancan.ro.

Supermarketul german face periodic investiții în formarea și dezvoltarea membrilor echipei. Lidl România încearcă să ofere angajaților un mediu de lucru stabil și oportunități de a evolua, indiferent de departamentul în care aceștia aleg să activeze. Astfel că, pe lângă beneficiile salariale, oamenii interesați să se alăture companiei trebuie să știe că au șanse semnificative să promoveze spre poziții de management.

Posturi disponibile la Lidl România

În informările publice se menționează că pentru pentru pozițiile entry level, retailerul oferă salarii cuprinse între 4.600 și 5.000 de lei brut, în funcție de negocierile individuale. Totuși, remunerațiile diferă în funcție de oraș.

Statisticile realizate pe baza anunțurilor de recrutare din 2023 arată că Lidl România a recrutat vânzători cu normă întreagă în București, Timișoara, Iași și alte zone. În orașele mari, angajații au primit venituri medii brute lunare de 6.150 de lei, iar în orașele mici salariile au fost de 5.700 de lei.

În plus, pe lângă pachetele salariale avantajoase, gigantul oferă angajaților foarte multe beneficii, cum ar fi tichete de masă, sporuri, prime de sărbători legale, transport gratuit, program flexibil, asigurare privată de sănătate și zile suplimentare de concediu în funcție de vechime

Cei interesați să intre în echipa Lidl România, pot ocupa diverse posturi în funcție de competențe. Supermarketul caută angajați pentru pozițiile de vânzător, lucrător depozit, personal de serviciu, asistent vânzări, Project Manager Instalații, responsabil gestiune Stocuri sau responsabil de tură.

Te-ar putea interesa și: Joburi plătite cu salarii de până la 5.000 de euro pentru tinerii români. Care sunt domeniile cele mai bine plătite

Lidl
Lidl

Lidl România se află în topul angajatorilor

Lidl s-a bucurat de recunoaștere la nivel mondial în anul 2024. Firma și-a consolidat poziția de lider pe piața muncii, după ce a primit, pentru prima dată, certificarea Top Employer în toate cele 31 de țări în care își desfășoară activitatea.

„Mă bucur că anul acesta Lidl a fost desemnat Top Employer în toate țările în care suntem prezenți, dar mai ales, că Lidl România a obținut această certificare pentru al optulea an consecutiv.

Faptul că, în urma unui proces de audit riguros, obținem această certificare de atât de mult timp, arată efortul și angajamentul nostru susținut de a fi cea mai bună alegere pentru toți colegii din companie.

Pentru noi, Lidl, este foarte important că oferim joburi stabile și, totodată, creăm cel mai bun mediu de lucru în care toți colegii se bucură de oportunități de dezvoltare, beneficiile muncii în echipă și de avantajele care vin odată cu munca într-o echipă înalt performantă.”, transmite Ionela Sulugiuc, Director Național de Resurse Umane Lidl România.

Vezi și: Loc de muncă plătit cu 120 de euro pe zi. Se oferă cazare gratis, nu sunt necesare studii, iar contractul este pe termen nedeterminat