- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

O renumită fabrică de ciocolată caută muncitori necalificați români. Se oferă salariu de peste 1.700 de euro, cazare și mâncare GRATIS

15 Jan, 22:12 • Bumbeneci Diana
O fabrică de ciocolată din Europa care caută muncitori necalificați români. Se oferă un salariu de peste 1.700 de euro, cazare și mâncare gratis.
O renumită fabrică de ciocolată caută muncitori necalificați români. Se oferă salariu de peste 1.700 de euro, cazare și mâncare GRATIS

O fabrică de ciocolată din Europa caută în special muncitori necalificați români. Salariul ajunge peste o mie șapte sute de euro. Pe lângă banii primiți, angajații vor beneficia de mai multe facilități, precum transportul gratuit, cazarea și mâncarea.

O renumită fabrică de ciocolată caută muncitori necalificați români

O fabrică de ciocolată din Germania caută români necalificați pentru angajare. Pe lângă salariul ofertat aceștia vor primi cazare, mâncare și bani de mâncare.

O companie de recrutare a publicat un anunț online în care precizează că vrea să angajeze persoane necalificate pentru muncă la o fabrică de ciocolată din Germania. Salariul oferit este între 1.600 și 1.800 de euro pe lună.

foto ilustrativă: fabrică de ciocolată
foto ilustrativă: fabrică de ciocolată

Singurele condiții pe care trebuie să le îndeplinească sunt că trebuie să fie serioși și harnici și să aibă împlinită vârsta de minimum 18 ani.

Conform anunțului, este vorba despre operatori la bandă, ambalat, etichetat ciocolată. Pe lângă salariu se oferă cazare, mâncare, bani de mâncare și sprijin pentru transport.

Contractele sunt de două sau șase luni, însă pot fi prelungite. Angajatorul va decide să prelungească un contract individual de muncă în situația în care angajatul respectă norma și programul de muncă și se încadrează în cerințele solicitate în momentul semnării contractului.

De ce merită să lucrezi la o fabrică de ciocolată în Germania?

Lucrul într-o fabrică de ciocolată în Germania poate oferi numeroase beneficii, atât din punct de vedere profesional, cât și personal. Iată câteva dintre acestea:

Salariu competitiv: Germania este cunoscută pentru salariile competitive și standardele ridicate de trai. Lucrul într-o fabrică de ciocolată ar putea oferi un salariu atractiv, în special în comparație cu alte țări.

Clima de lucru pozitivă: Companiile germane sunt, în general, orientate către asigurarea unui mediu de lucru sănătos și pozitiv. Fabricile de ciocolată pot oferi un cadru de lucru plăcut, cu atenție la bunăstarea angajaților.

Standarde ridicate de producție: Germania este recunoscută pentru calitatea produselor sale, iar această atitudine se reflectă și în industria alimentară, inclusiv în producția de ciocolată. Lucrul într-o fabrică de ciocolată în Germania ar putea oferi oportunitatea de a participa la procese de producție de înaltă calitate.

Beneficii sociale și medicale: Sistemul de asigurare socială din Germania este robust, oferind beneficii semnificative pentru angajați, inclusiv asigurare medicală și alte facilități sociale.

Oportunități de dezvoltare profesională: Industria alimentară oferă numeroase oportunități de dezvoltare profesională. Lucrul într-o fabrică de ciocolată vă poate oferi posibilitatea de a vă dezvolta abilitățile în producție, controlul calității, gestionarea stocurilor sau chiar în cercetare și dezvoltare.

Ai mai putea citi: Majorare cu 50% la salariu pentru o categorie de români. Programul anunțat de minister

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult