- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Ofertă de nerefuzat la Lidl! Cele patru produse care se vând la prețuri speciale sâmbătă, 13 aprilie 2024

13 Apr, 08:04 • Adrian Popovici
Magazinele Lidl vin cu o ofertă specială sâmbătă, 13 aprilie 2024. Retailerul pune la vânzare patru produse la prețuri speciale.
Ofertă de nerefuzat la Lidl! Cele patru produse care se vând la prețuri speciale sâmbătă, 13 aprilie 2024

Vești excelente pentru românii care își fac cumpărăturile în magazinele Lidl! O ofertă de neratat va fi disponibilă doar sâmbătă, 13 aprilie 2024, arată Cancan. Este vorba despre patru produse extrem de solicitate, care vor fi pe punctul de a se epuiza rapid!

Din data de sâmbătă, 13 aprilie 2024, Lidl aduce în fața clienților săi produse apreciate de mulți români. Acestea sunt oferite la un preț excelent și vor dispărea de pe rafturi într-un timp foarte scurt. Este timpul să acționezi rapid pentru a nu rata această ocazie!

Lidl continuă să-și atragă clienții în fiecare zi cu reduceri, iar acest weekend nu face excepție. Cumpărătorii vor fi întâmpinați cu oferte atrăgătoare pe rafturile magazinelor, perfecte pentru a pregăti o masă delicioasă în familie sau pentru a organiza un grătar în aer liber la sfârșit de săptămână.

Cu toate acestea, stocurile sunt limitate, ceea ce înseamnă că cei interesați trebuie să acționeze rapid pentru a profita de aceste oferte deoarece există riscul ca produsele să se epuizeze rapid de pe rafturile magazinelor Lidl.

Interiorul magazinelor Lidl.
Interiorul magazinelor Lidl.

Te-ar putea interesa și: Punga cu produse – surpriză de la Lidl va ajunge și în România? Ce spune conducerea companiei din țara noastră

Ce produse se află la ofertă la Lidl sâmbătă, 13 aprilie?

După cum arată catalogul Lidl pentru sâmbătă, 13 aprilie 2024, patru produse vor fi disponibile la reduceri semnificative. Printre acestea se regăsește o gamă variată de alimente, inclusiv preferatele românilor.

Unul dintre produsele aflate în ofertă este caserola de pui grill, hrănit cu porumb, care beneficiază acum de o reducere de 31%. Asta înseamnă că, odată cu intrarea în ofertă, clienții

vor plăti doar 1,29 de lei pentru fiecare 100 de grame. Prețul inițial era de 1,89 de lei. Este o oportunitate excelentă pentru a achiziționa acest produs la un preț mai accesibil!

Pentru iubitorii de produse semipreparate, magazinul vine cu o ofertă de neratat! Cordon bleu de curcan este disponibil acum la o reducere impresionantă de 40%. În timp ce prețul inițial până sâmbătă este de 21,99 de lei, pe 13 aprilie va fi doar 12,99 de lei. De asemenea, caserola de 500 de grame de crenvurști polonezi Pikok este redusă cu 41%, de la 18,89 de lei la 10,99 de lei.

Baxul de patru sticle de bere Tuborg, de 0,33 litri, costă acum doar 11,99 de lei, beneficiind și el de o reducere de 41%.

Citește și: Hypermarketul care se instalează în România, contra ginganților Kaufland, Lidl sau Carrefour. Marele retailer are surprize pentru clienții români

Tags: