- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Oferta Digi pentru toţi românii, aşa scapi de stres în vacanţă! Ce trebuie să ştii dacă pleci în afara ţării

20 Jul, 19:47 • Cornel Ghimeșan
Digi dă startul celor mai competitive prețuri de roaming, prin care clienţii săi se pot bucura de comunicare accesibilă în vacanță, fără grija costurilor mari pentru traficul de date și apelurile internaționale. Compania vine cu o ofertă de neratat pentru românii care-și petrec vacanța de anul acesta în Turcia.
Oferta Digi pentru toţi românii, aşa scapi de stres în vacanţă! Ce trebuie să ştii dacă pleci în afara ţării

Oferta Digi pentru toţi românii, aşa scapi de stres în vacanţă! Digi oferă clienților săi internet la preț foarte accesibil în această țară care reprezintă o destinație de vacanță extrem de populară în rândul românilor. Concret, potrivit unui anunț recent făcut de reprezentații companiei, este vorba despre numai 1,1 euro / GB. „Te pregătești de vacanța în Turcia? Ia cu tine abonamentul de mobil de la DIGI și uită de stresul roamingului! Pentru net plătești doar 1,1 euro / GB, iar tariful pentru apeluri este tot mic, adică 0,19 euro / minut. Portează-te și bucură-te de 50% reducere timp de 4 luni”, au transmis reprezentanții companiei.

Oferta Digi pentru toţi românii, aşa scapi de stres în vacanţă!

Dacă preferi apelurile vocale atunci când ești plecat în străinătate, departe de casă, trebuie să știi că există un plan tarifar avantajos și pe acest segment. Conform ofertei Digi, este vorba despre un tarif de numai 0,19 euro/minut.

Citeşte şi: Vești noi pentru români. Apar noutăți și facilități pentru o aplicație extrem de utilizată

În Serbia și Macedonia, tariful practicat pentru traficul de date în roaming este de 1 euro / GB, respectiv 0,39 euro / minut pentru apelurile efectuate către România. În Marea Britanie, roamingul de date mobile se taxează cu 0,7 euro / GB, respectiv 0,015 euro / minut pentru apelurile efectuate către România, în timp ce pentru Statele Unite ale Americii, se percepe un tarif promoțional de 0,4 euro / GB pentru traficul de date în roaming, respectiv 0,025 euro / minut pentru apelurile efectuate către România.

Citeşte şi: Românii vor avea salarii uriașe de la 1 septembrie! Toți angajații din România vor încasa 3.300 de lei, iar cei din construcții 4.500

De asemenea, compania de telefonie a pus la dispoziție, în perioada 1 iunie – 31 august 2023, o reducere de 50% pentru cei care-și portează numărul de mobil de pe un abonament din altă rețea în rețeaua Digi  și optează pentru abonamentul Business Nelimitat pentru o perioadă de 24 de luni. În primele 6 luni ale contractului, aceștia vor plăti la jumătate.

Ce include oferta:

  • minute nelimitate în toate rețelele naționale fixe, mobile și în roaming SEE;
  • SMS-uri nelimitate în rețeaua Digi;
  • 1.000 de minute internaționale;
  • trafic nelimitat de internet cu viteze de până la 150 Mbps, pentru 100 GB trafic de date în rețelele 4G/5G;
  • până la 5.000 de minute în reţelele fixe și mobile naționale, respectiv 1.000 de minute în principalele rețele fixe din UE, SUA, Canada si China, precum si in principalele rețele mobile internaționale din: SUA, Canada si China, Austria, Belgia, Bulgaria, Republica Ceha, Cipru, Danemarca, Estonia, Franța, Germania, Grecia, Irlanda, Islanda, Luxemburg, Lituania, Marea Britanie, Malta, Polonia, Portugalia, Spania, Suedia, Ungaria.
Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult