- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Ofertă incredibilă din partea unui colos bancar din România! Clienții pot beneficia de sute de lei în contul lor bancar!

11 Nov, 10:42 • Oprea Alina
Se anunță o ofertă de proporții pentru români până la sfârșitul anului acestuia! Un colos bancar oferă o ofertă proporțională!
Ofertă incredibilă din partea unui colos bancar din România! Clienții pot beneficia de sute de lei în contul lor bancar!

Mai este foarte puțin până ce vine perioada sărbătorilor, iar un colos bancar din România a pregătit o ofertă incredibilă! Este vorba despre Raiffeisen Bank, o bancă ce va oferi, până la sfârșitul lunii Noiembrie a anului curent, o oportunitate pe care nu trebuie să o rateze! Este bine cunoscut faptul că este și o perioadă aglomerată din punct de vedere al cumpărăturilor, dat fiind faptul că este Black Friday, dar se apropie și sărbătorile. Așadar, Raiffeisen Bank oferă 50% cashback pentru cumpărături online!

Citește mai multe despre: Vești minunate pentru clienții Digi RCS-RDS! Ofertă nouă pentru cei care doresc să se porteze. Iată cum poți intra în posesia unui telefon Samsung Galaxy A34!

Ce condiții presupune această ofertă?

Oferta de cashback este aplicabilă în contextul cumpărăturilor online, ceea ce înseamnă că, Raiffeisen oferă o sumă anume pentru cei care optează pentru aceste cumpărături. Oferta aferentă lunii Noiembrie 2023 constă în oferirea a 200 de lei Per client din partea colosului bancar, dacă efectuează cumpărături online în decursul lunii menționate. Oamenii vor primi această sumă de bani până la data de 15 Decembrie 2023 în conturile lor.

Ofertă cashback!
Ofertă cashback!

Totodată, foarte important de menționat este faptul că această ofertă este valabilă clienților ce dețin un card de debit digital Visa Gold, conectat la portofelele digitale. De asemenea, acest card, Visa Gold, poate fi folosit nu doar pentru cumpărături online, dar și pentru retrageri de bani de la bancomat cu ajutorul telefonului.

Pentru a beneficia de toate aceste oportunități pe care Raiffeisen le oferă, clienții trebuie să instaleze aplicația Raiffeisen Digital Bank și să își facă cont online. Astfel, aceștia pot utiliza cardul virtual pentru plata online. Bineînțeles, sunt anumite condiții și pentru această oferte. Cardul trebuie folosit pentru trei plăți online pana la sfârșitul lunii Noiembrie a anului 2023, iar fiecare plată trebuie să fie în valoare de 50 de lei. După aceste etape, plățile trebuie să fie evaluate cu ajutorul Pay&Rate. Totuși, trebuie luat la cunoștință faptul că cei care vor primi înapoi 200 de lei în conturile lor bancare, sunt cei care se află printre primii 2.000 de persoane care parcurg aceste etape, potrivit bugetul.ro.

Citește mai multe despre: Bursă. Titlurile de stat Fidelis, ediţia de toamnă 2023, au debutat la Bursa de Valori la preţuri care le depășesc pe cele din ofertă. „Sunt singurele împrumuturi pe care le face statul şi pentru care nu este hulit pentru asta”