- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Oferta Kaufland care va cuceri toți românii. Un televizor costă doar 450 de lei

30 May, 11:44 • Fundeanu Madalina
Kaufland vine cu oferte de neratat pentru români! Clienții au dat năvală în magazine să cumpere televizoare la cele mai mici prețuri.
Oferta Kaufland care va cuceri toți românii. Un televizor costă doar 450 de lei

De pe data de 29 mai au intrat în vigoare mai multe oferte extrem de avantajoase în magazinele Kaufland. Clienții marelui retailer trebuie să știe că printre numeroasele produse care se află la reduceri se numără și un televizor smart HDR10 marca TCL. Prețul unui asemenea aparat este acum mult mai scăzut decât prețul de gamă, conform Bugetul.ro.

Kaufland vine cu oferte de neratat pentru români!

Kaufland aduce în atenția clienților săi mai multe oferte, acestea fiind valabile începând cu data de 29 mai. Una dintre aceste promoții include un televizor smart HDR10 marca TCL cu o diagonală impresionantă de 40 de inchi (101 centimetri). Dispozitivul are o rezoluție FHD (1920×1080 pixeli), un port USB 2.0, două porturi HDMI 1.4, HDMI eARC, CI+, Bluetooth și Wifi. Acest model de televizor costă în prezent doar 899 de lei.

O altă reducere de preț face referire la un TV Vortez HD (1366×768 pixeli), care are o diagonală de 32 inchi (81 cm), 2 x USB, 3 x HDMI și CI+. Dispozitivul electronic are un preț promoțional de 449 de lei, perfect pentru orice buzunar. În cazul în care vă doriți și o sonorizare diferită, Kaufland are la ofertă și un soundbar TCL de 200 W cu Dolby Audio, care costă 349 de lei.

De asemenea, magazinul vinde și telecomenzi universale 4 în 1 HAMA, la prețul de 34,99 lei bucata. Pentru mai multe detalii despre produsele disponibile la preț redus, puteți accesa site-ul Kaufland.

Ai mai putea citi azi: Oferte de nerefuzat la Profi în perioada 29 mai – 11 iunie! Metoda simplă prin care poți primi înghețată gratuită

Kaufland
Kaufland

Kaufland a inaugurat cel de-al doilea magazin din Giurgiu

Pe data de 23 mai 2024, Kaufland a deschis cel de-al doilea magazin din orașul Giurgiu. Acesta se află chiar în incinta Aurora Retail Park, iar datrită acestei inaugurări au fost create 70 de locuri de muncă noi.

Noul parc de retail se situează pe Bulevardul Mihai Viteazu nr. 4A, lângă gara orașului Giurgiu. Acesta pune la dispoziția clienților o nouă experiență de shopping prin intermediul magazinului Kaufland și al celorlalți retaileri de renume național și internațional, precum ALTEX, Animax, C&A, DM, KIK, Sinsay și Banca Transilvania.

Aurora Retail Park încurajează folosirea energiei verzi prin integrarea beneficiilor oferite de panourile fotovoltaice și dispune de fațadă luminoasă și o fântână arteziană, cu joc de lumini.

Magazinul are o vitrină cu servire asistată, cu o lungime de peste 17 metri, raioane de legume și fructe, brutărie, produse congelate, alimente de bază, dulciuri, drogherie, băuturi și articole nealimentare. De asemenea, la punctul Grill din exterior, comercianții îi așteaptă pe clienți cu un meniu variat de mâncăruri delicioase gata preparate, cum ar fi ceafă de porc, mici, turinger, cabanos, pui la rotisor, cartofi prăjiți etc.

Kaufland are o suprafață de peste 5.000 m2 și un spațiu de vânzare de peste 2.800 m2. Orarul de funcționare va fi între orele 07:00-22:00, de luni până sâmbătă, și între orele 08:00-20:00, duminica.

Vezi și: TAROM oferă bilete de avion GRATUITE pentru o categorie de persoane! Cine sunt norocoșii care pot profita de super oferta de 1 iunie