- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Oferte inedite la Lidl în perioada 27 noiembrie – 3 decembrie. Electrocasnice vândute cu 200 de lei

27 Nov, 08:38 • Bumbeneci Diana
Lidl vine cu oferte fabuloase pentru milioane de români. Ultima săptămână din noiembrie aduce prețuri bune pentru electrocasnice.
Oferte inedite la Lidl în perioada 27 noiembrie – 3 decembrie. Electrocasnice vândute cu 200 de lei

Începând de săptămâna aceasta, Lidl pune oferte de nerefuzat pentru o serie de. Românii se vor putea bucura de aspiratoare verticale sau espressoare la prețuri extrem de mici.

Ofertele săptămânii de la Lidl

Perioada sărbătorilor se apropie tot mai mult, și așa cum se întâmplă în fiecare an, magazinele încep să pregătească ofertele pentru diferite produse. Lidl a pregătit o gamă de electrocasnice ce vor fi disponibile în oferta magazinului în perioada 27 noiembrie – 3 decembrie 2023, cu prețuri ce pornesc de la doar 249 de lei, un chilipir pentru mulți români care au nevoie de aceste obiecte sau care vor să facă un cadou în această perioadă.

Cel mai ieftin produs ce va fi vândut este un robot de bucătărie Silvercrest, ce costă 249 de lei. Acesta poate fi folosit pentru amestecare, batere și frământare. Robotul vine însoțit de un castron din inox cu capacitatea de 5 litri. Puterea maximă este de 600W.

Sunt și reduceri bune la anumite alimente de bază. Toate reducerile intră în vigoare astăzi.

Lidl
Lidl

Vezi și: Sprijin de la stat pentru români. „Se acordă vouchere de 72.500 de lei”

Sunt vești bune de la Lidl și pentru iubitorii de cafea. Lidl prezinte un produs bun, un espressor Silvercrest cu 2 filtre. Presiunea de funcționare se ridică la 15 bari. Aparatul integrează și o duză de abur de înaltă presiune. Rezervorul de apă detașabil măsoară 1 litru, iar puterea de funcționare a espressorului este 1100W. Începând cu săptămâna viitoare, espressorul va fi vândut pentru prețul de 299 de lei.

Un aparat foarte interesant este aspiratorul vertical Silvercrest. Acesta beneficiază de tehnologia de aspirare fără sac. Vine cu promisiunea că aerul evacuat este curat, grație filtrului HEPA, acompaniat de un filtru din oțel inoxidabil. În plus, este un aspirator fără cablu, cu acumulator reîncărcabil. Există 2 trepte de aspirare: mod MAX + mod ECO (25 minute în modul MAX / 45 minute în modul ECO). Pachetul include perie pentru electrică pentru podea, perie pentru praf, duză pentru rosturi și tijă de aspirare din aluminiu Prețul cu care va fi vândut acest aspirator este de 449 de lei.

Te mai poate interesa: Vrei un împrumut bancar? Iată vârsta maximă până la care poți obține sprijinul financiar. Condițiile impuse

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult