- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Oferte irezistibile săptămâna aceasta la LIDL! Cele 3 gadget-uri care îți ușurează activitățile cotidiene!

04 Dec, 15:57 • Oprea Alina
Săptămâna aceasta este încărcată de oferte la LIDL! Dacă ai de gând să îți achiziționezi gadgeturi noi, lanțul de magazine LIDL este cea mai bună alegere!
Oferte irezistibile săptămâna aceasta la LIDL! Cele 3 gadget-uri care îți ușurează activitățile cotidiene!

Au început reducerile specifice sărbătorilor de iarnă la magazinele LIDL. În această săptămână (4.12.23 – 10.12.23), se prezintă oferte irezistibile , astfel că lanțul de magazine a scos la vânzare numeroase gadget-uri, iar unele prețuri sunt chiar reduse. Acestea sunt dispozitive care îți pot face viața mai ușoară. Dacă te interesează câtuși de puțin, este ocazia perfectă de a păși în magazinele LIDL!

Gadget-uri impresionante în magazine, fiind luna sărbătorilor, unele dintre acestea sunt la prețuri avantajoase, chiar reduse. Cei care au o pasiune pentru astfel de aparate trebuie neapărat să arunce o privire pe oferta din această săptămână. Prețurile sunt avantajoase și cu siguranță vor achiziționa cel puțin un produs.

Ai putea fi interesat și de: Când se poate precomanda Iphone 15 în România și la ce preț. Gadgeturile vor fi disponibile în cinci culori noi: roz, galben, verde, albastru şi negru

Oferte LIDL în perioada sărbătorilor
Oferte LIDL în perioada sărbătorilor

Cele 3 gadget-uri LIDL care îți fac viața mai ușoară

Așa cum spuneam, în oferta din această săptămână, LIDL pune la bătaie mai multe gadget-uri, la prețuri avantajoase. Dintre acestea am selectat câteva, care cu siguranță îi vor încânta pe clienți.

Aparat de vidat

Cei care vizitează magazinele LIDL în această săptămână vor găsi pe rafturi două tipuri de aparate de vidat, unul de bază și unul premium. În cazul primului costul este de doar 99 de lei. Aparatul vine la pachet cu garnitură de rezervă, rolă de folie de 3 metri, două furtunuri de vidare și trei adaptoare pentru supapa de vid. Mai mult decât atât, aparatul are funcție Soft pentru alimente sensibile și Wet pentru alimente umede. Consumul este de 125W.

Aparatul de vidat Premium costă 169 de lei și are integrat și un dispozitiv pentru tăiat folia pentru pregătirea mai ușoară a pungilor. Mai mult, suprafața acestuia este din oțel inoxidabil, iar consumul este de 160W.

Ceas cu termometru cu proiecție

Cel de-al doilea gadget pe care LIDL îl pune la dispoziția clienților este ceasul cu termometru cu proiecție. Acesta este disponibil la prețul de 79,99 lei. Ceasul are capacitatea de a proiecta pe perete sau tavan ora, orele de deșteptare sau temperatura camerei. Mai mult, aparatul beneficiază de 4 direcții de proiectare reglabile (90/ 180/ 270/ 360 de grade).

Instalație luminoasă pentru bradul de Crăciun

LIDL a intrat în spiritul sărbătorilor și aduce mai multe seturi de instalații luminoase pentru bradul de Crăciun. Instalațiile sunt disponibile în mai multe mărimi: 20 LED, 180 LED și 200 LED, fiecare având un cablu de alimentare de 10 m. Prețul acestora variază, fiind cuprins între 14,99 – 49,99 lei.
Instalațiile au 8 efecte luminoase: 4 efecte de flacără, 2 efecte de variere a intensității, 1 efect de mixare și 1 lumină constantă. Dar și un temporizator de 6 ore cu repetare zilnică.

LIDL vine, pe lângă decorațiunile de Crăciun clasice, și cu o ofertă generoasă în materie de dulciuri într-o ediție specială pentru sărbătorile. De exemplu, o figurină de ren, cu ciocolată, costă 54,99 lei. De asemenea, clienții pot găsi globuri din sticlă cu 9,99 lei setul, globuri de plastic cu 19,99 lei setul, stickere decorative de sărbători la 4,99 lei și seturi de globuri în diferite forme la 39,99 lei; conform celor comunicate de cancan.

Ai putea fi interesat și de: Studiu: 94% dintre consumatorii de la nivel global sunt îngrijorați de costul ridicat al vieții. 54% au decis să economisească mai mult, iar 39% vor cheltui mai puțin pentru a ajuta mediul înconjurător