- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Oferte last minute de Crăciun și Revelion! Destinațiile în care poți ajunge cu 50% reducere

15 Dec, 20:07 • Stefan Simion
Dacă nu ai încă planuri pentru Crăciun și Revelion, poți profita de ofertele last minute ale agențiilor de turism. Printre destinațiile cu reducere de 50% se numără și Laponia, locul de baștină al lui Moș Crăciun, acolo unde mai ales copiii își doresc să ajungă.
Oferte last minute de Crăciun și Revelion! Destinațiile în care poți ajunge cu 50% reducere

Respectivele oferte last minute sunt valabile pentru destinațiile spre care se pleacă în următoarele zile. Dacă vrei să vizitezi tărâmul magic al lui Moș Crăciun, ai ocazia s-o faci pe data de 19 decembrie, la prețuri începând de la 953 de euro de persoană.

Oferte last minute de Crăciun și Revelion

Pe lângă casa lui Moș Crăciun, turiștii se pot bucura și de alte atracții: plimbări cu sania trasă de reni sau de husky sau plimbări cu snowmobilul pe un lac înghețat.

Pentru plecarea din data de 19, pachetele sunt la jumătate. Deci poți să călătorești cu reducere 50%, cinci zile, patru nopți de cazare mic dejun inclus și căsuțele unde stau turiștii în pădure sunt ca în povești. Au posibilitatea să meargă într-un safari cu sania trasă de reni, cu sania trasă de husky, sau să meargă cu snowmobilul pe lac înghețat, acasă, în pădurea laponă la Moș Crăciun”, a declarat Marius Berca, reprezentant al unei agenții de turism, pentru Știrile Pro TV

Destinații last minute în țară și în străinătate

Oferte last minute pentru Crăciun și Revelion sunt și pentru destinații precum Viena, Dubai, Antalya sau Oman. În funcție de destinație și de hotel, prețurile sunt între 400 și 1.000 de euro, iar agențiile de turism spun că reducerile sunt de până la 50%.

Citeste si Tichete sociale în valoare de 200 de lei pentru pensionari, de Crăciun. Ce categorii de seniori vor beneficia de banii oferiți de municipalitate

De menționat că, în cazul ofertelor last minute, există disponibilitate doar la anumite unități de cazare.

Dacă avem o familie cu copii sau poate o gașcă de prieteni, trebuie să aibă în vedere că ofertele last minute sunt cu disponibilitate doar la anumite hoteluri. Majoritatea au optat pentru a-și rezerva vacanța de Crăciun și Revelion încă din timpul verii, iar rezervările au început din iulie-august. Thailanda este una dintre destinațiile care s-a vândut în timp record. În zece zile s-a ocupat întreg zborul. Tarifele au fost foarte bune. Au inclus Crăciun și Revelion de la 1.350 de persoană”, a spus Adina Cojocariu, reprezentantul unei agenții de turism, pentru sursa menționată anterior.

Dacă nu te încântă, însă, destinațiile îndepărtate, poți alege să petreci Crăciunul și Revelionul în România. Prețurile pentru sejururile în țară au fost și ele reduse semnificativ. Mai exact, un Crăciun la Sovata pornește de la 375 de euro de persoană, pentru patru nopți cu demipensiune și masă festivă, iar un Revelion pe Valea Prahovei, de la 249 de persoană.

Citeste si Verificări la sânge la granițele Austriei! Pachetele românilor trimise de Crăciun rudelor din străinătate au intrat în vizorul polițiștilor de frontieră

Tags:
Numele meu este Ștefan Simion și sunt absolvent al Facultății de Jurnalism din București. În ultimii ani am lucrat pe postul de redactor în mai multe instituții de presă din România, iar acum ... citește mai mult