- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Oferte Lidl 18 septembrie. Mai multe produse de bază intră astăzi la reducere

18 Sep, 08:26 • Bumbeneci Diana
Lidl începe săptămâna cu oferte pentru români. Cei care merg astăzi la cumpărături au parte de produse esențiale la prețuri reduse.
Oferte Lidl 18 septembrie. Mai multe produse de bază intră astăzi la reducere

Săptămânal, la magazinele Lidl, românii se pot bucura de oferte fără concurență. Pe 18 septembrie, retailerul german scoate la raft câteva produse preferate de toți românii vor putea fi achiziționate la prețuri promoționale.

Lunea aduce noi oferte la Lidl

Una dintre strategiile de marketing ale retailerului german Lidl este de a le oferi clienților promoții săptămânale. Astfel, românii se vor putea bucura de prețuri mai mici la produse care sunt extrem de căutate.

Mai multe produse alimentare, extrem de populare în țara noastră, vor putea fi cumpărate la prețuri foarte avantajoase. Spre exemplu, o cutie cu 10 ouă va costa doar 8,49 lei, în loc de 11,49 lei. Este o reducere cu 26%, iar potrivit producătorului, ouăle provin de la găini crescute la sol. Ouăle fac parte din categoria alimentelor de bază și sunt preferate de majoritatea românilor.

oferte lidl
oferte lidl

Tot începând cu această săptămână în magazinele Lidl va putea fi găsită la reducere și făina albă de grâu, de la Belbake. Un pachet va costa doar 1,79 lei, în loc de 2,49 lei, având o reducere de 28%.

Printre produsele reduse se vor regăsi și ciupercile Champignon brune. O caserolă va costa 5,49 lei, fiind redusă de la 7,49 lei. Puiul grill poate fi achiziționat azi cu 30%, astfel că un kilogram din această carne va costa doar 1,39 lei, în loc de 2 lei. Totodată, o doză de bere Radler va costa 2,79 lei, fiind redusă de la 3,65 lei.

Și persoanele care iubesc dulciurile au parte de o surpriză plăcută începând de luni. O caserolă cu profiterol acoperit cu cremă de caramel va costa doar 13,99 lei. Clienții trebuie însă să se grăbească, deoarece această ofertă este limitată, astfel că în următoarele zile ar putea să nu mai fie valabilă.

Află și: Magazinele Lidl au fost luate cu asalt. Mai multe produse au intrat la reducere! Ce prețuri vor fi găsite pentru 29 de alimente

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult