- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Pagube de 2 milioane de lei provocate de inundațiile din Timiș. Mihai Ritivoiu a solicitat sprijin de la Guvern

14 Mar, 11:51 • Constantin Cristina
Inundațiile de la finalul lunii februarie au cauzat pagube în valoare de 2 milioane de lei. Mihai Ritivoiu a solicitat sprijin către Guvern pentru localitățile afectate.
Pagube de 2 milioane de lei provocate de inundațiile din Timiș. Mihai Ritivoiu a solicitat sprijin de la Guvern

Mihai Ritivoiu, Prefectul de Timiș (PSD) a evaluat pagubele produse de inundațiile de la finalul lunii februarie care au ajuns la suma de aproximativ de 2 milioane de lei, adăugând faptul că a cerut ajutorul de la Guvern pentru reparații, a informat stiripesurse.ro.

Citește și: Crișul Alb, amenințare asupra locuitorilor. ALERTĂ de inundații în județul Arad. Drumurile județene au fost închise

„Am finalizat evaluarea pagubelor cauzate de inundaţiile din 27 februarie: 1.911.000 lei. Voi solicita Guvernului alocarea resurselor financiare şi despăgubirea localităţilor Bethausen (2.000 lei), Margina (50.000 lei), Dumbrava (1.352.400 lei), Balinţ (347.500 lei), Mănăştiur (159.100 lei), Margina (50.000 lei)”, a scris Mihai Ritivoiu, luni, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Inundațiile din Timiș au provocat pagube majore

De asemenea, politicianul le-a mulțumit tuturor celor care s-au implicat în acționarea rapidă pentru diminuarea dezastrelor provocate de inundațiile din estul județului Timiș, a anunțat news.ro.

inundațiile din Timiș au provocat pagube majore
inundațiile din Timiș au provocat pagube majore

„Le mulţumesc zecilor de cadre ale ISU Banat, Arad şi Hunedoara, ale Jandarmeriei Române şi ale Apelor Române, ale Serviciilor Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă din Dumbrava şi apreciez implicarea primarilor din localităţile de mai sus”, a mai adăugat Ritivoiu.

Au mai fost inundate și alte localități din estul județului Timiș care au afectat gospodăriile și terenurile, asta după ce debitul râului Bega a crescut spontan.

Alte articole: Inundațiile fac ravagii! 4 mari județe din România se află sub avertizare de cod portocaliu