- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Pensiile se majorează cu 12% din martie! Marcel Boloș face anunțul momentului!

12 Sep, 16:09 • Constantin Cristina
Ministrul Finanțelor, Marcel Boloș, anunță că românii vor beneficia de majorări la pensii cu circa 12%, din luna martie. Oficialul spune că avem un spațiu bugetar de 16 miliarde lei.
Pensiile se majorează cu 12% din martie! Marcel Boloș face anunțul momentului!

Marcel Boloș a declarat, marți, că coaliția ia în calcul o variantă de majorare a pensiilor cu circa 12% începând din luna martie, a informat antena 3 CNN.

Citește și: Casa de Pensii face anunțul pentru toți seniorii care primesc banii pe card. Se întâmplă azi, 12 septembrie!

Pensiile se majorează cu 12% din martie! Marcel Boloș face anunțul momentului!

„Avem un spațiu bugetar de 16 miliarde lei”, a spus Marcel Boloș.

Ministrul Finanțelor a mai precizat că majorarea pensiilor va fi posibilă prin două variante: una este indexarea cu inflația, iar cealaltă este recalcularea conform unei formule care ar trebui să apară în legea pensiilor.

Mai mult decât atât, ministrului Boloș i-a fost adresată întrebarea care este procentul de majorare, dacă anvelopa permite o majorare de 12%, iar acesta a răspuns afirmativ.

Marcel Boloș
Marcel Boloș

Anunț pentru toți seniorii care primesc banii pe card

Casa Județeană de Pensii Bistrița-Năsăud anunță că, în prima zi a săptămânii, au fost operate transferurile prin intermediul Trezoreriei. În acest sens, azi, 12 septembrie, în cursul după-amiezii vor fi alimentate conturile pensionarilor de către bănci, informează Casa de Pensii Bistrița.

„Anunţ pentru pensionarii Casei Judeţene de Pensii Bistrița-Năsăud care își încasează pensia prin cont bancar.

Luni 11 SEPTEMBRIE 2023, au fost operate transferurile prin intermediul Trezoreriei Bistrița, astfel ❗️ MARȚI 12 SEPTEMBRIE❗, în cursul după-amiezei vor fi alimentate conturile de către bănci.

Salariații Casei Județene de Pensii Bistrița-Năsăud vă asigură de tot respectul lor!”.

Conform Casei de Pensii, pensiile se achită pe card în data de 12 a fiecărei luni, dar nu mai târziu de data de 13 a fiecărei luni.

Alte articole: Guvernul face anunțul pentru toți românii! Se extinde lista alimentelor care se vor ieftini