- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Pescobar își face academie de fotbal! Patronului de la Taverna Racilor nu-i miroase a bine o colaborare cu Anamaria Prodan: „Să mai bage fisă”

21 Jun, 11:41 • Bocioacă Bianca
Pescobar are în plan să își deschidă o academie de fotbal și a vorbit și despre o posibilă asociere în acest proiect cu impresata Anamaria Prodan.
Pescobar își face academie de fotbal! Patronului de la Taverna Racilor nu-i miroase a bine o colaborare cu Anamaria Prodan: „Să mai bage  fisă”

Pescobar este foarte pasionat de fotbal și este foarte apropiat de fostul șef al Ligii Profesionoste de Fotbal, Mitică Dragomir. Omul de afaceri dorește să își înființeze o academie de fotbal, iar alături de el vrea să își aducă un asociat care a fost fotbalist.

Patronul de la Taverna Racilor a subliniat că implicațiile sale în cadrul școlii de fotbal vor fi  doar la nivel administrativ, investind sume importante de bani.

„Mă gândesc la o academie de fotbal împreună cu un fost mare jucător român. Vreau să mă implic și eu cumva pentru copii. Într-o săptămână anunțăm. E undeva lângă București, în Ilfov. E un proiect mare. (n.r. Cu cine vei colabora?) Nu pot să zic pentru că o să poarte numele lui. Eu doar vin și pivotez din spate cu buzunarul drept”, a declarat Pescobar, potrivit Fanatik.

Citește și:  Euro 2024: Turismul creşte economia Germaniei cu 1,2 miliarde de euro

Întrebat dacă Anamaria Prodan va fi asociata sa, Pescobar a negat vehement: „Să mai bage o fisă ăla care a dat mesajul. Pescobar își face academie de fotbal fără Anamaria Prodan”.

Pescobar, un apropiat al lui Mitică Dragomir

Pescobar este în relații apropiate cu Mitică Dragomir, iar cei doi au făcut afaceri împreună de-a lungul anilor. Afaceristul a cumpărat un restaurant și două vapoare de la fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal, iar acesta a plătit suma integral, neavând datorii.

Cei doi au încheiat și un contract de împrumut pentru două restaurante aflate pe vapor, în urmă cu 10 ani. Cu toate astea, Mitică Dragomir regretă că a vândut vapoarele și nu s-a asociat, în afaceri, cu Pescobar.

„Dacă mint, să îmi stea inima! Pescobar a cumpărat de la mine restaurantul din spatele Telefoanelor și cele două vapoare le-a cumpărat, iar afacerea a închiriat-o. Mi-a dat toți banii, nu are nicio datorie.

La cele două restaurante pe vapor – eu am trei vapoare cumpărate la licitație -, plătește în rate. iar ceea ce am închiriat de la Parcuri, iau chirie și le plătesc 40% din ce iau de la Pescobar. El plătește chirie, de aproape 10 ani este chiriașul meu.

Crezi că mi-ar fi frică sau rușine de cineva să zic că sunt în spatele lui? Am fost un prost, trebuia să mă asociez cu el, nu să vând. Acum îi pare rău. Nu trebuia să vând vapoarele și să închiriez pontoanele. Trebuia să spun să facem 50% – 50%.

Eu am avut cele mai frumoase restaurante de aici din țară și nu a mers niciunul. Restaurantele sunt 100% ale lui Pescobar. Are totuși o datorie, a luat în rate vapoarele”, a declarat Mitică Dragomir, conform sursei citate.

Citește și: Suma astronomică pe care a plătit-o un bucureștean la Taverna Racilor din Herăstrău! Cu aceleași scoruri uriașe în meniu Pescobar vrea să deschidă un nou restaurant în Cluj