- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Peste 156 de zboruri au testat răbdarea călătorilor cu întârzieri de peste o oră în intervalul 8-16 decembrie! Wizz Air, campionul curselor întârziate!

15 Dec, 17:39 • Gabriela Andreescu
Un număr de 156 de zboruri (aterizări şi decolări) au înregistrat întârzieri mai mari de 60 minute, în intervalul 8 - 14 decembrie 2022, pe Aeroportul "Henri Coandă", informează Compania Naţională de Aeroporturi Bucureşti.
Peste 156 de zboruri au testat răbdarea călătorilor cu întârzieri de peste o oră în intervalul 8-16 decembrie! Wizz Air, campionul curselor întârziate!

Pentru 80 dintre acestea, companiile aeriene au raportat drept cauză întârzierea sau rotaţia echipajelor sau aeronavelor, precizează autoritatea responsabilă cu administrarea aeroporturilor din țara noastră.

156 de zboruri au înregistrat întârzieri cu peste o oră în prima jumătate a lunii decembrie pe  Aeroportul „Henri Coandă”

Cele mai multe zboruri cu întârzieri de peste o oră s-au înregistrat la principalii operatori de pe aeroport, respectiv Wizz Air (53 zboruri), Ryan Air (40 zboruri) şi Tarom (19 zboruri).

Conform graficului prezentat de CNAB, Wizz Air a înregistrat cel mai mare procent de zboruri întârziate, de 33,97%, urmată de Ryan Air cu 25,64%, și alte companii cu 28,21%. Tarom ocupă, surprinzător, ultimul loc în acest top al rușinii, cu un procent de zboruri întârziate de 12,18% .

În aceeaşi perioadă, au fost anulate 31 de zboruri.

Potrivit CNAB, în intervalul menţionat, pe AIHCB au fost operate 17.858 de zboruri, dintre care 1.665 regulate.

156 de zboruri (aterizări şi decolări) au înregistrat întârzieri mai mari de 60 minute, în intervalul 8 - 14 decembrie 2022, pe Aeroportul "Henri Coandă"
156 de zboruri (aterizări şi decolări) au înregistrat întârzieri mai mari de 60 minute, în intervalul 8 – 14 decembrie 2022, pe Aeroportul „Henri Coandă”

Citește și: Guvernul acordă prima tranșă pentru termoficare. 15 orașe vor beneficia de aproape 103 milioane de lei pentru încălzirea centralizată

În sătămâna anterioară, 1 – 7 decembrie, pe Aeroportul “Henri Coandă”, 86 de zboruri, atât la aterizări, cât și la decolări, au înregistrat întârzieri mai mari de 60 minute.

Pentru 30 dintre acestea, companiile aeriene au raportat drept cauză întârzierea sau rotația echipajelor sau aeronavelor, informează jurnalul.ro.

Cele mai multe zboruri cu întârzieri de peste o oră s-au înregistrat, în ordine, la principalii operatori de pe aeroport, respectiv Ryan Air (22 zboruri), Tarom (18 zboruri), Wizz Air (10 zboruri).

Citește și: Cristiano Ronaldo mai face o încercare în lumea afacerilor: Va construi un nou proiect imobiliar în țara sa natală

Cu mai mult de 15 ani experiență în domeniul jurnalismului și o pasiune pentru tot ce înseamnă actualități, știri, și tot ce se întâmplă relevant atât în țară, cât și pe plan extern. ... citește mai mult