- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Planta care îți bagă sărăcia în casă pe ușă! Trebuie să scapi neapărat de ea dacă vrei să ai o viață prosperă

17 Feb, 11:06 • Cornel Ghimeșan
Plantele sunt nelipsite din casele oamenilor, însă nu toate sunt utile. Există o floare pe care majoritatea românilor o au în locuință, deoarece este rezistentă și are un aspect exotic, dar puțini sunt cei care știu că aceasta atrage sărăcia.
Planta care îți bagă sărăcia în casă pe ușă! Trebuie să scapi neapărat de ea dacă vrei să ai o viață prosperă

Planta care îți bagă sărăcia în casă pe ușă! Experții în domeniul Feng Shui atrag atenția că această plantă captează energiile negative și sărăcia în casă și le recomandă celor care o au să scape cât mai curând de ea.

Citește și Cafeaua din curmale și floarea soarelui, o investiție de milioane de dolari! Să fie acesta noul trend în materie de cafea?

Planta care îți bagă sărăcia în casă pe ușă!

Este vorba despre cactus, considerat în Feng Shui o plantă cu energie Yin prea puternică, ceea ce înseamnă că poate absorbi energia pozitivă din casa în care se află și poate atrage, în schimb, energiile negative și blocaje financiare, scrie spynews.ro.

Această plantă este asociată cu mediile aride și lipsa de apă, de aici și credința că atrage ghinionul în casă. Mai mult, spinii aspri ai cactusului simboliză blocajele și obstacolele financiare, spun experții în Feng Shui.

Aceștia recomandă evitarea amplasării cactusului în anumite zone ale casei, cum ar fi zona de sud-est, care este asociată cu bogăția și prosperitatea în această practică.

Cu toate acestea, dacă cineva deține deja un cactus în casă și resimte dificultăți financiare, experții le recomandă că ar fi benefic să îl mute în altă locație sau să îl înlocuiască cu alte plante care sunt considerate a aduce energii mai pozitive și mai benefice pentru prosperitatea financiară.

De asemenea, în cultura Feng Shui o nouă tendință în amenajarea interioară a casei pune în prim-plan puterea plantelor de a aduce noroc și prosperitate în casele oamenilor. Printre acestea se numără și bambusul, care este un simbol al norocului și prosperității, conform credințelor chinezești tradiționale.

În Feng Shui se spune că prezența bambusului în orice locuință poate atrage energia pozitivă în diverse aspecte ale vieții, inclusiv în domeniul financiar și în eliminarea datoriilor.

Numeroase anecdote și tradiții străvechi susțin această credință care sugerează că bambusul este o plantă aducătoare de bani și de bunăstare. Mulți oameni cred că acest tip de plantă poate acționa ca un magnet pentru atragerea prosperității financiare și că poate oferi ajutor în eliminarea datoriilor.

Citește și Orașul în care poți câștiga și 1.040 lei pe zi. Economia este în floare în acest loc

Tags:
Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult