- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Planul Național de Combatere a Cancerului a fost votat în unanimitate. Nelu Tătaru face anunțul serii

11 Oct, 21:12 • Bumbeneci Diana
Nelu Tătaru anunță aprobarea în unanimitate a Planului Naţional de Combatere a Cancerului. Anunțul a fost făcut prin intermediul unei postări în mediul online.
Planul Național de Combatere a Cancerului a fost votat în unanimitate. Nelu Tătaru face anunțul serii

Nelu Tătaru are vești bune pentru români. Planul Naţional de Combatere a Cancerului a primit, marţi, raport de admitere.

Nelu Tătaru anunță aprobarea în unanimitate a Planului Naţional de Combatere a Cancerului

Preşedintele Partidului Național Liberal, filiala Vaslui și în același timp deputatul Nelu Tătaru, a anunţat că Planul Naţional de Combatere a Cancerului a primit, marţi, raport de admitere. Planul a fost votat în unanimitate de membrii Comisiei pentru sănătate şi familie a Camerei Deputaţilor.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, preşedintele Comisiei pentru sănătate şi fost ministru în domeniu, a scris că adoptarea acestui plan este o realizare şi şi-a exprimat mulţumirea că documentul va intra la vot final în forul legislativ.

Este o mare realizare că a fost adoptat acest plan, creat şi gândit pentru cei care au atâta nevoie de el. Este expresia nevoilor bolnavilor care poartă o luptă tăcută cu această maladie necruţătoare. Doresc să îmi exprim consideraţia pentru colegii mei alături de care am depus toate eforturile ca lucrurile să se întâmple. Avem datoria de a uşura povara bolnavilor. Împreună putem face lucrurile să se întâmple!”, a transmis Nelu Tătaru.

Ai mai putea citi: Consiliul Suprem de Apărare a Țării a fost convocat de președintele Iohannis. Două probleme arzătoare vor fi dezbătute

Plan-National-de-Combatere-a-Cancerului
Planul Național de Combatere a Cancerului a fost votat în unanimitate. Nelu Tătaru face anunțul serii
Planul Național de Combatere a Cancerului a fost votat în unanimitate. Nelu Tătaru face anunțul serii

Conform descrierii oficiale, Planul de combatere a cancerului stabilește o nouă abordare a UE în materie de prevenire, de tratament și de îngrijire în domeniul cancerului. Acest plan va aborda întregul parcurs al bolii, de la prevenire la calitatea vieții pacienților bolnavi de cancer și a persoanelor care au supraviețuit acestei boli, concentrându-se asupra acțiunilor în cazul cărora UE poate genera cea mai mare valoare adăugată.

Planul european de combatere a cancerului va fi sprijinit prin acțiuni care acoperă mai multe domenii de politică, de la ocuparea forței de muncă, educație, politică socială și egalitate, trecând prin domeniile comercializării, agriculturii, energiei, mediului și climei, până la transporturi, politica de coeziune și impozitare.

Te-ar mai putea interesa: Studenții români vor putea călători cu trenul gratuit în Europa. Iată când au loc înscrierile pentru a obține biletele

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult